Formentera

Cooperativa del camp de Formentera

Marcos Ribas, nou president de la Cooperativa del camp de Formentera

Substitueix Jaume Escandell, qui havia estat al capdavant de l'entitat des de 2010
David Grussaute, Premi a la Innovació | Foto: Sergio G. Cañizares

Premi a xefs i restaurants de les Pitiüses

Ana Jiménez xef del restaurant Quimera, restaurant Casbah, restaurant Sa Figuera i Formenterers Solidaris, premis 2021
Fons marí de Formentera | Illes Balears

Acord per activar un programa pilot de custòdia marina a les Pitiüses

Es tracta d'una iniciativa participativa i pionera a l'Estat
Nou catàleg sobre la flora de Formentera | captura

Formentera edita un catàleg de flora local per als amants de la natura

L'illa té més de sis-centes plantes florístiques catalogades

Tradicions nadalenques de Balears al voltant de la taula

Compartim amb Baleària plats tradicionals d'aquests dies de festa maridats amb vins locals

Ruta de vins i pinxos per Formentera

Comença el 3 de desembre i s'allargarà fins el dia 9 de gener
Cartell informatiu de la xerrada sobre 'Alimentació conscient' | captura

La dietista Lydia Micó parla d’alimentació conscient a Formentera

S'emmarca dins el cicle 'Xerrades per a famílies i docents' que organitza l'Àrea de Benestar del Consell
Llances de carn de porc | cedida

Formentera vol controlar la triquinosi

La malaltia es pot transmetre als humans a través de carn de porc crua o poc cuinada
Xarxes protegint els ceps. Verema 2021 al celler Cap de Barbaria, Formentera | Z.T.

Obert el termini per declarar la collita de raïm, a Formentera

Guanyadors de les diverses categories, en la foto de grup | cedida

Es lliuren finalment els Premis Gastronòmics d’Eivissa i Formentera de 2019