Balears Vadevi
Fira del Vi de Pollença arriba a la XX edició amb 250 referències inscrites

Aquests primers dies de març s’ha fet la presentació oficial de la XX ena edició de la Fira del Vi de Pollença, a l’Hotel Son Brull. El regidor de Comerç, Miquel Llobera i el president de l’Associació Vi Primitiu de Pollença, Josep Bibiloni, han desvetllat les principals novetats de la fira que enguany se celebrarà els dies 6 i 7 de maig al seu lloc original, al Claustre de Sant Domingo, i que ja compta amb 39 cellers de Mallorca inscrits i una representació de cellers de la DO Montsant, del Priorat. Així, en els dos dies que dura la Fira es podran tastar al voltant de 250 vins. Això la fa la més important de les cites del calendari del sector.

Una fira que se renova d’any en any

Com a novetats i per celebrar el 20è Aniversari de la Fira s’han programat dues activitats paral·leles, divendres dia 5 de maig, el reconegut pianista Lluís Capdevila. En presentarà el seu nou álbum ¨LAMENT” maridat amb una copa de vi, a l’envelat situat a l’exterior del Claustre de Sant Domingo. I dimarts dia 9 de maig la doctora en química, Reyes González Centeno, farà una xerrada sobre la fusta i el vi a la bodega sota el títol “Una bóta per a cada vi. Del bosc a la bodega”. Així mateix, igual que l’any passat, al llarg del cap de setmana de la Fira es faran tasts comentats per diferents cellers que participen a la Fira del Vi Pollença 2023. Els cellers que participaran d’aquests tastos són: Son Prim, Pla de Buc, Son Juliana, Bodegues VI Rei, Son Bordils, Can Axartell, Castell Miquel, Galmés i Ferrer, Santa Catarina, Can Vidalet, Binigrau i els cellers convidats corresponents a la DO Montsant.

L’autora del cartell de l’edició d’enguany, Coloma Ferragut/MICER


També s’ha pogut conèixer a la guanyadora del concurs de la imatge gràfica d’aquesta edició, Coloma Ferragut, qui ha explicat la seva inspiració representada del cartell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa