Menorca

La garrova, un producte amb demanda creixent

Ovelles i garroves, al nou seminari d’agricultura i medi ambient del GOB

Està previst pels dissabtes 5 i 12 de febrer i, si la situació ho permet, volen recuperar la presencialitat
El brou, protagonista d'unes jornades gastronòmiques | Gastronomia Menorca

Menorca allarga les jornades ‘Els Dimecres és dia de Brou”

La vuitena edició d'aquesta proposta també estarà en actiu durant el mes de gener
Presentació Menorca Regió Gastronomia 2022 | Consell de Menorca

Menorca inaugura el mandat com a Regió Europea de la Gastronomia 2022

Serà aquest dissabte 15 de gener amb un acte a Sant Lluís
Projecte de custòdia agrària del GOB | David Arquimbau

Premi al GOB de Menorca pel seu projecte de custòdia agrària

La Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera reconeix per primer cop entitats per la seva contribució a la conservació del patrimoni natural i cultural
Presentació del cartell de la Diada de Menorca 2022 | Consell

“La gastronomia davant els reptes de l’Antropocè”, a la Diada de Menorca

Tindrà lloc el 17 de gener en el marc de la programació especial en motiu del festiu menorquí
Dit i Fet, dolç típic de Menorca | DB

Dit i fet, rebosteria dolça menorquina en record a les iaies de Ferreries

Dona nom a una de les postres més típiques i casolanes que encara es fan en aquest municipi i que han sabut seduir a tantes generacions de ferreriencs
El sector lacti de Menorca fa temps que reivindica millors condicions | CIME

Acord per incrementar progressivament el preu de la llet de Menorca

De la Concha: "Tenim un sector imprescindible, que està moribund, i per això feim entre tots un pas important per cercar futur al sector lacti"
Apicultor extraient la mel | Consell de Menorca, Made in Menorca

Ditades de mel, de Menorca

La recol·lecció de mel a l'illa és gairebé tan ancestral com els seus talaiots. Al segle XVIII s’exportava a París o Londres i avui dia segueix com un producte únic i de qualitat diferenciada
Conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda | CIME

Noves accions per impulsar el sector primari de Menorca

Les propostes s'estructuren en tres grans línies de treball: l'agrari, el pesquer i el forestal
Amargos és un dels típics dolços de Menorca per les festes de Nadal

Tres dolços típics de Menorca per Nadal

Rosa Rotger, coneixedora de la gastronomia menorquina i estudiosa del seu receptari antic, recomana aquells postres que no poden faltar a taula aquestes festes