Una nova fireta organitzada des de Solo de Vino, centrada en els elaboradors de vins amb poca intervenció, naturals i amb les varietats locals, preferentment
La Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local ha patrocinat aquest esdeveniment per donar valor a algunes espècies de peix que els consumidors ja no utilitzen
Amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics, cada quinze dies compartirem un terme vinculat amb el sector primari i l'explicarem a través de la mirada de diverses veus autoritzades
"I quin nom més preciós: defineix la primera i més vella parcel·la de giró, i juga amb les paraules cap i giró recordant que durant molts anys no ens deixaven vendre, ni tampoc vinificar, cap botella de giró"
"Són tot un símbol de temps passats quan la natura i l'espècie humana es relacionaven amb eines ideades fa molts segles i que fins fa ben poc eren protagonistes de la feina al camp", apunta Antoni Bennàssar
Una alternativa per aquelles persones que no volen seguir una dieta amb aliments d'origen animal i també una excel·lent opció per a aquells que pateixen intolerància a la lactosa
Aquesta és una recepta popular de les Pitiüses que s'elabora amb verdures i trossos de carn de porc, peix, pop o calamar i que ara la PIMEF vol reivindicar amb un concurs obert a restaurants i ciutadania
La desena Mostra De Vins Menorca tanca una edició especial amb record de cellers participants i més d’un miler d’assistents entre restauradors i aficionats al món del vi
El lliurament del guardó s'ha fet en el marc d'un tast vertical de quatre anyades del Belondrade y Lurtón com a prèvia a la desena edició de la fira que organitza la distribuïdora aquest dilluns 8 d'abril
Opmallorcamar i Calant Xarxes signen un conveni per a impulsar el desenvolupament d'una pesca sostenible a través de la comercialització de producte local traçable de màxima qualitat
La plantació de 140 arbres de disset varietats de poma diferents en una finca de Ciutadella, permetrà duplicar-ne la producció i organitzar visites guiades en un futur
Aquest Pla preveu la convocatòria, durant el mes de febrer, d'una nova ajuda per incentivar els esforços i compromisos de modernització del sector productor
Una alternativa per aquelles persones que no volen seguir una dieta amb aliments d'origen animal i també una excel·lent opció per a aquells que pateixen intolerància a la lactosa
És un sector estratègic a Formentera perquè del seu vigor en depèn la demanda local de cereal, que és un dels cultius amb més pes en el paisatge de l'illa
Aquesta és una recepta popular de les Pitiüses que s'elabora amb verdures i trossos de carn de porc, peix, pop o calamar i que ara la PIMEF vol reivindicar amb un concurs obert a restaurants i ciutadania
Jordi Crespo i Alessandro Patuzzi, units per l'afició per la pesca i el delit per la bona taula, endeguen Mar Grossa, un projecte gastronòmic que vol realçar el peix i altres productes de Formentera