Balears Vadevi
7103 Petit Celler sorprèn amb les noves etiquetes del Vi Novell

La innovació i el disseny en el que ara es coneix com packaging, es a dir la presentació del producte des de l’etiqueta a l’embolcall, està canviant la manera de “vendre” en el mercat global. Una novetat que també arriba al món del vi que no es vol quedar enrere  en un mercat cada vegada més competitiu. Seguint la màxima que una imatge val més que mil paraules, el celler de Santa Maria del Cami 7103 Petit Celler ha llançat una “col·lecció” amb ocasió de la presentació del Vi Novell d’enguany. El blanc i el negre estan “vestits” amb una etiqueta que reprodueix distintes fotografies del poble i del seu entorn.

D”ins cada caixa de 6 botelles, hi podem trobar 6 etiquetes diferents. Un col·leccionable que retrata sis llocs característics del poble. Hi podem veure la Plaça Hostals, la Plaça de la Vila amb la posada de Son Llaüt al fons, la possessió de Son Torrella, el Carrer Llarg, el mercat dels diumenges i l’església parroquial vista des del vinyet. Per tant allò que diuen que la seva missió és poder capficar Santa Maria del Camí dins una botella no només és en el sentit figurat, sinó que ara Santa Maria també vesteix les etiquetes del Vi Novell de 7103 petit celler”, explica Tià Ordinas, un dels dos socis del celler.

El Vi Novell negre és un 100% Manto Negro/7103 Petit Celler

Enguany i com ja és tradició el celler ha elaborat dos vins novells. Una versió negre, elaborada amb un 100% de Mantonegro i una versió blanca elaborada amb un 100% de Premsal Blanc. Dos vins amb varietats autòctones que es diferencien de la resta de vins del món.

Aquest poble del Raiguer de Mallorca, ha mantingut la tradició des de temps immemorials de mantenir tenir un vi acabat a finals de novembre. Un vi que fa escassament tres mesos encara eren raïms que penjaven dels ceps. A més a més, des de fa quatre anys, es va fundar l’Associació de cellers de Santa Maria del Camí, amb dos objectius ben clars. Salvaguardar el vi novell i promocionar-ho arreu. “Un delit pels sentits agronòmics de Mallorca, que set empreses d’idiosincràsies i estructures molt diferents es posin d’acord i actuïn conjuntament. A França tenen el BeaujolaisNouveau i a Mallorca tenim el Vi Novell de Santa Maria”, diu Ordinas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa