Balears Vadevi
Victorí Planells en concert i vi de Nadal, a can Jaume de Puntiró
No tot han de ser nadales

!--akiadsense-->

Inexorablement les festes de Nadal s’acosten i no podem fer res per evitar-ho. Aquells que no tengueu un tarannà especialment nadalenc, que no sigueu d’aquesta festa i de tot el que l’acompanya hi ha una manera de canviar el xip.

Vet aquí un exemple: Pere Calafat, de la bodega Jaume de Puntiró de Santa Maria, incansable, ha organitzat un concert de Nadal amb la presència de Victorí Planells i el seu fill Guillem. El cartell és de molt de nivell.

Per què? Idò perquè Victorí, eivissenc de naixement, s’ha fet santamarier. A més enguany el grup Uc, el que Victori Planells fundà l’any 1974 a Eivissa juntament amb Isidor Marí i Joan Mari Morenu, ha decidit donar per acabada la seva activitatcom grup. Així que aquesta oportunitat d’escoltar i veure l’amic Victori és encara més especial. Presentarà un recital amb versions de cançons tradicionals eivissenques i emblemàtiques d’Uc, però tambéversos de poetes que Planells ha musicat com Villangómez, Kavaffis, Al Attar i Antoni Roca entre d’altres. I adaptacions i versions que ha fet de músics d’arreu de la Mediterrània.

Ara Victori actua amb el seu fill que l’acompanya a la guitarra i el baix. Però no només de música i poesia viuen les persones, també del bon vi.

Per això Pere, que ja ho sabia, proposa acompanyar el concert amb un vi de Nadal. Per cert, sabeu que és el vi de Nadal? Idò, vi de l’anyada bullit amb sucre, pell de llimona i taronja i canyella i clau i bocinets de fruita confitada i carabassat. Ben calent és perfecte per combatre el fred de l’hivern.

Comparteix

Icona de pantalla completa