Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

La verema ha arrencat amb la chardonnay, la varietat més primerenca/Cedida

Els cellers familiars d’Eivissa miren de reüll el relleu generacional 

Comparteix
Històries de joves que contra tot pronòstic continuen el llegat vitivinícola de les Illes Balears
Imatge dels peixos confiscats a un restaurant d'Eivissa per tinença il·legal / Cedida

Confiscats 8 kg de peix de la pesca submarina a un restaurant d’Eivissa

Comparteix
L’establiment no disposava de cap mena de documentació que n'acredités la traçabilitat ni la procedència
Imatge d'un plat de sofrit pagès / M.J.A.

Recepta | Sofrit pagès

Comparteix
Un dels plats més representatius de la cuina tradicional d'Eivissa
Imatge de l'antiga edició de l'HORECA Balears Eivissa / HORECA

El punt de trobada del talent gastronòmic a Eivissa: HORECA Balears 2025

Comparteix
Els professionals de la gastronomia i l'hostaleria de les Pitiüses estan citats del 24 al 26 de març a l'HORECA Balears Eivissa, que per quart any consecutiu se celebra a l'illa amb l'objectiu de reunir experts, marques, distribuïdors i referents culinaris
Els pescadors denuncien que amb l'increment del preu del gasoil no els surt a compte sortir a pescar | cedida

La Confraria de Pescadors de Formentera, distingida amb el Premi Ramon Llull

Comparteix
Fundada el 1982 quan s'escindí de la d'Eivissa, agrupa actualment a 24 embarcacions, de les quals dos de bou i la resta de pesca tradicional.
Imatge d'herbes eivissenques / Cedida

El Govern equipara la qualitat de les Herbes Eivissenques amb les de Mallorca

Comparteix
Aquest producte és una de les tradicions pitiüses que millor ha sobreviscut a l'embat del turisme i encara avui en perdura la tradició d'elaborar-les a casa
Raimon Torres, president de la cooperativa Sa Reminyola, a Eïvissa / Sa Reminyola (pàgina web)

Sa Reminyola, compromís amb la producció eivissenca i els aliments de qualitat

Comparteix
Una nova entitat cooperativista aglutina diversos professionals vinculats amb el sector primari
Les mels presentades al concurs de mel de les Illes Balears 2024 / Cristina López Guerrero, de Majao Studio

Concurs de mel de les Illes Balears 2024

Comparteix
Aquest certamen, celebrat el 13 i 14 de desembre, determina quines són les millors mels de la campanya de producció 2024
Imatge d'una coca de bledes / M.J.A

Recepta | Coca de bledes

Comparteix
Té una certa similitud amb la pizza i la focaccia, encara que els balears sempre defensaran amb orgull aquesta elaboració tant saborosa com nutritiva
Dilluns comencen a posar-se les primeres vacunes contra la llengua blava/Cedida

La llengua blava arriba a Eivissa entre el pessimisme dels ramaders

Comparteix
La malaltia afecta un sector tocat per les conseqüències d'un any de sequera i d'encariment del menjar pels animals