El jove cuiner menorquí José María Borrás viu un dels moments més dolços de la seva trajectòria professional amb diversos guardons que s’acumulen al seu palmarès
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada tornarà a ser el protagonista gastronòmic del 20 al 23 de novembre a Can Pota amb una proposta a la donostiarra
La majoria de les finques de l’Illa ja han iniciat la recollida i molta de les olives que s’espera que quadrupliquin la producció respecte de l’any passat
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari
Tindrà lloc una conferència sobre l’origen del vermut, la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca, i la 7ena edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina
Periodistes i creadors de continguts d’Alemanya, Espanya, França i Àustria coneixeran de primera mà el producte local i la cuina menorquina convidats per la Fundació Foment del Turisme de Menorca
Després de donar entrada a un inversor francès, l’objectiu és triplicar el nombre de ruscs i situar el seu producte com a símbol de la sostenibilitat i l’excel·lència