Menorca

Maria Gómez del Campo,  professora de la Universitat Politècnica de Madrid i experta en olivicultura ecològica / Cedida

Gómez: “Produir oli en ecològic a Menorca és una oportunitat estratègica per l’illa”

Comparteix
L’experta en ovicultura ecològica, Maria Gómez del Campo i professora de la Universitat Politècnica de Madrid creu que es pot convertir en referent d’olis premiums
Un dels plats del Showcooking de Menorca / Cedida

Menorca encén els fogons per Nadal

Comparteix
L’illa prepara un mes de desembre amb tres setmanes seguides de showcookings, jornades de cuina senyorial i propostes de brou tradicional a tots els restaurants
Al carrer de Santa Engracia de Madrid, Can Viu es convertirà en l'aparador dels vins mallorquins dia 17/CAN VIU

Can Viu, l’ambaixada dels vins de Mallorca a Madrid

Comparteix
Noèlia Bauzà Serra fa un pop up per introduir els vins de set cellers mallorquins entre el públic de professionals i particulars
El jove cuiner menorquí José María Borrás amb el seu equip al restaurant Aquiara / Cedida

De premi en premi

Comparteix
El jove cuiner menorquí José María Borrás viu un dels moments més dolços de la seva trajectòria professional amb diversos guardons que s’acumulen al seu palmarès
El xef Juan Mari Humada / Cedida

Jornades de Cuina Basca a Menorca

Comparteix
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada tornarà a ser el protagonista gastronòmic del 20 al 23 de novembre a Can Pota amb una proposta a la donostiarra
Clara Salord | cedida

Clara Salord: “Quan ensumes el nostre vermut, reconeixes Menorca dins la copa”

Comparteix
És la gerent del celler Binitord de Ciutadella, que ha guanyat la medalla de plata en el Vinari de les Illes Balears de Vermut
Formatge Mahón-Menorca / Cedida

Rècord de públic i èxit de vendes a la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca

Comparteix
La Fira del Formatge Mahón-Menorca tanca la seva quarta edició amb un èxit rotund i registra el nombre més gran de visitants des dels seus inicis
Inici de la campanya de l'oli de la IGP Menorca / Cedida

Arrenca la primera campanya de la IGP Oli de Menorca

Comparteix
La majoria de les finques de l’Illa ja han iniciat la recollida i molta de les olives que s’espera que quadrupliquin la producció respecte de l’any passat
Quaranta japonesos viatgen fins a Menorca / Cedida

Quaranta japonesos viatgen a Menorca per descobrir l’origen de la ‘maonesa’

Comparteix
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari 
Imatge de tastos de vermut / Cedida

Octubre gastronòmic amb vermut, formatge i vedella vermella menorquina

Comparteix
Tindrà lloc una conferència sobre l’origen del vermut, la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca,  i la 7ena edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina