Menorca

Clara Salord | cedida

Clara Salord: “Quan ensumes el nostre vermut, reconeixes Menorca dins la copa”

Comparteix
És la gerent del celler Binitord de Ciutadella, que ha guanyat la medalla de plata en el Vinari de les Illes Balears de Vermut
Formatge Mahón-Menorca / Cedida

Rècord de públic i èxit de vendes a la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca

Comparteix
La Fira del Formatge Mahón-Menorca tanca la seva quarta edició amb un èxit rotund i registra el nombre més gran de visitants des dels seus inicis
Inici de la campanya de l'oli de la IGP Menorca / Cedida

Arrenca la primera campanya de la IGP Oli de Menorca

Comparteix
La majoria de les finques de l’Illa ja han iniciat la recollida i molta de les olives que s’espera que quadrupliquin la producció respecte de l’any passat
Quaranta japonesos viatgen fins a Menorca / Cedida

Quaranta japonesos viatgen a Menorca per descobrir l’origen de la ‘maonesa’

Comparteix
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari 
Imatge de tastos de vermut / Cedida

Octubre gastronòmic amb vermut, formatge i vedella vermella menorquina

Comparteix
Tindrà lloc una conferència sobre l’origen del vermut, la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca,  i la 7ena edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina
Periodistes i creadors de continguts d’Alemanya, Espanya, França i Àustria coneixen de primera mà el producte local i la cuina menorquina  / Cedida

Menorca impulsa cinc viatges de premsa gastronòmics 

Comparteix
Periodistes i creadors de continguts d’Alemanya, Espanya, França i Àustria coneixeran de primera mà el producte local i la cuina menorquina convidats per la Fundació Foment del Turisme de Menorca
La Mostra de Cuina Menorquina arrenca amb una clara aposta pel producte local / Cedida

La Mostra de Cuina Menorquina arrenca amb una clara aposta pel producte local

Comparteix
Participen 33 restaurants de tota l’illa que ofereixen diferents menús a base de plats menorquins i que es poden trobar fins al pròxim 5 d’octubre
La marca Dolçamar inicia una etapa d'expansió / Cedida

La mel de Dolçamar inicia una nova etapa d’expansió 

Comparteix
Després de donar entrada a un inversor francès, l’objectiu és triplicar el nombre de ruscs i situar el seu producte com a símbol de la sostenibilitat i l’excel·lència
Imatge d'una de les parades de la Fira Arrels, al Recinte Firal d’Es Mercadal / Cedida

Els sabors de Menorca es troben a la Fira Arrels 

Comparteix
La vuitena edició converteix el recinte firal d’Es Mercadal en la festa del producte local i la gastronomia. La cita també va servir per lliurar els Premis de Gastronomia Menorquina que impulsa Foodies on Menorca
José María Borrás, nomenat nou ambaixador de Menorca Regió Europea Gastronòmica / Cedida

José María Borrás, nomenat nou ambaixador de Menorca Regió Europea Gastronòmica

Comparteix
El jove cuiner participarà aquest 2025 al certamen mundial de la San Pellegrino Young Chef Academy i, a més, és candidat al premi Cuiner Revelació al Madrid Fusión 2026