L’experta en ovicultura ecològica, Maria Gómez del Campo i professora de la Universitat Politècnica de Madrid creu que es pot convertir en referent d’olis premiums
L’illa prepara un mes de desembre amb tres setmanes seguides de showcookings, jornades de cuina senyorial i propostes de brou tradicional a tots els restaurants
El jove cuiner menorquí José María Borrás viu un dels moments més dolços de la seva trajectòria professional amb diversos guardons que s’acumulen al seu palmarès
El prestigiós cuiner guipuscoà Juan Mari Humada tornarà a ser el protagonista gastronòmic del 20 al 23 de novembre a Can Pota amb una proposta a la donostiarra
La majoria de les finques de l’Illa ja han iniciat la recollida i molta de les olives que s’espera que quadrupliquin la producció respecte de l’any passat
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari
Tindrà lloc una conferència sobre l’origen del vermut, la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca, i la 7ena edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina