Menorca

La marca Dolçamar inicia una etapa d'expansió / Cedida

La mel de Dolçamar inicia una nova etapa d’expansió 

Comparteix
Després de donar entrada a un inversor francès, l’objectiu és triplicar el nombre de ruscs i situar el seu producte com a símbol de la sostenibilitat i l’excel·lència
Imatge d'una de les parades de la Fira Arrels, al Recinte Firal d’Es Mercadal / Cedida

Els sabors de Menorca es troben a la Fira Arrels 

Comparteix
La vuitena edició converteix el recinte firal d’Es Mercadal en la festa del producte local i la gastronomia. La cita també va servir per lliurar els Premis de Gastronomia Menorquina que impulsa Foodies on Menorca
José María Borrás, nomenat nou ambaixador de Menorca Regió Europea Gastronòmica / Cedida

José María Borrás, nomenat nou ambaixador de Menorca Regió Europea Gastronòmica

Comparteix
El jove cuiner participarà aquest 2025 al certamen mundial de la San Pellegrino Young Chef Academy i, a més, és candidat al premi Cuiner Revelació al Madrid Fusión 2026
Imatge de vinyes menorquines durant la verema 2025 / Cedida

Menys quantitat però més qualitat

Comparteix
La majoria dels cellers menorquins ja han enllestit la verema de les varietats blanques. Les altes temperatures han tornat a provocar-ne un avançament 
La firma Licors Biniarbolla comercialitza una nova beguda amb sabor de flors de saüc / Cedida

Un barranc, unes flors i un licor amb gust de Menorca

Comparteix
La firma Licors Biniarbolla comercialitza des d’aquest estiu una nova beguda amb sabor de flors de saüc cultivades a l’illa
Una imatge de la Fira Arrels 2024 / Cedida

El recinte fira d’Es Mercadal acollirà novament la Fira Arrels

Comparteix
La vuitena edició de l’esdeveniment més important de Menorca dedicat a la promoció del producte local tindrà lloc el cap de setmana del 20 al 21 de setembre
Imatge dels formatges premiats / Cedida

Alcaidús, Hort Sant Patrici, D’en Vinent i Quintana, els millors formatges de l’any

Comparteix
El certamen anual de la DOP Maó-Menorca reconeix l’excel·lència dels formatges curats i semicurats elaborats a l’illa amb sabor, tradició i caràcter
Presentació de la Declaració de Villa Le Blanc

Menorca proclama el seu llegat culinari amb la Declaració de Villa Le Blanc

Comparteix
El nou manifest impulsat per Fra Roger reivindica la cuina menorquina i la maonesa com a patrimoni cultural i aposta per un model turístic basat en l’emoció, la memòria i la sostenibilitat
D'esquerra a dreta, Maria Olives, Nuria Maria i Joan Fullana

Fullana: “Ens falta que el vi menorquí enamori també als menorquins”

Comparteix
Entrevista amb Joan Fullana, nou president de l’Associació de Productors de Vi de Menorca
Els bòtils intervinguts | Cedida

Intervenen bòtils de vi peninsular que un restaurant venia com a menorquí

Comparteix
Inspecció ha acudit a l'establiment arran d'una denúncia i ha comprovat que no duien el segell ni el número oficial de control oficial de la IGP