
Guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca de les Illes Balears 2025

Foto de grup dels guardonats, patrocinadors i lliuradors de la gala Premis Vinari de Vermuts i Palo de Mallorca/Aditiva

Un moment de la gala de lliurament dels premis/Aditiva

El president de l'Associació Balear de Sommeliers, Daniel Arias, lliura el guardó a Millor Vermut blanc a Pep Natta de Destil·leries Antonio Nadal/Aditiva

Salvador Cot, director de Balears Vadeví, lliurà el premi al millor vermut negre a Xisco ALbertí, La Vermutera, i Rafa Martín, de Brass Club pel Luis Adolfo y Lorenzo/Aditiva

Meritxé Fernández, regidora delegada de Mercats, Fires i Dijous Bo d'Inca, lliura el premi al millor vermut per a còctels a Pep Natta, de Destil·leries Antonio Nadal/Aditiva

Bel Moyà rep el premi al Millor Palo de Mallorca/Aditiva

Jaume Labrés, director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, lliurà el guardó com a Millor Palo de Mallorca, als representants de Licors Moyà/Aditiva

Ramon Roset, director dels Premis Vinari, amb Jaume Mir, de Ca Sa Miss/Aditiva

La Vermutera-Brass Club reberen el guardó al Millor Vermut de les Illes Balears pel Luis Alfonso y Lorenzo, de mans del batle d'Inca Virgilio Moreno/Aditiva

Un moment de la gala de lliurament dels premis/Aditiva

Jaume Mir, de Ca Sa Miss, i Pep Natta, de Destil·leries Antonio Nadal, guanyadors respectivament dels premis a la millor vermuteria, el vermut més innovador i al millor vermut blanc i al millor vermut per a cocteleria, respectivament/Aditiva

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, Jaume Mir, de Ca Sa Miss, i el batle de Sa Pobla, Biel Ferragut amb els guardons a la Millor Vermuteria de Mallorca i al Vermut Picant, guanyador de la categoria d?Innovadors /Aditiva

Rafa Martín, de Brass Club, i Xisco Albertí, de La Vermutera, amb els guardons que acrediten el Luis Adolfo i Lorenzo com el Millor Vermut de les Illes Balears i el Millor Vermut Negre/Aditiva

Els guardonats i les autoritats pogueren comprovar el bon nivell de les mostres presentades a concurs/Aditiva

Un dia clar i solejat va acompanyar la gala/Aditiva

Ramon Roset, director dels Premis Vinari, va ser l'encarregat de servir el tast/Aditiva

Un moment del tast que va tenir lloc després del lliurament dels guardons i en el qual hi participaren els guardonats, els patrocinadors, els lliuradors i la resta de convidats/Aditiva

Zaida Torregrossa i Salvador Cot amb la representant del celler Binitord/Aditiva

Bon ambient en el tast dels vermuts i palos guanyadors, al Claustre de Sant Domingo/Aditiva

El batle de Sa Pobla, Biel Ferragut, Jaume Mir de Ca Sa Missa, el batle d'Inca, Virgilio Moreno i Xisco Albertí, La Vermutera i Rafa Martín de Brass Club/Aditiva

El batle de Sa Pobla, Biel Ferragut i el batle d'Inca, Virgiio Moreno amb el guardonat Jaume Mir de Ca Sa Miss, de Sa Pobla/Aditiva
1
de 22