Balears Vadevi
Alta participació en les eleccions al Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca

L’IGP Vi de la Terra Mallorca ha entrat de ple dins l’etapa de renovació de la cúpula amb l’elecció dels membres del Consell Regulador. La jornad a electoral s’ha produït sense incidents remarcables i amb una alta concurrència, segons fonts de l’organització.

En l’apartat de cellers, hi ha hagut la participació de 81 dels 176 electors. Els 81 vots emesos s’han considerat vàlids i no s’ha comptat cap vot ni blanc ni nul. En el cas dels viticultors, dels 63 votants potencials, n’han votat 37, també sense vots en blanc ni nuls. En tots dos casos, la participació ha superat el 50% del cens.

Per la part dels cellers, els més votats ha estat, en aquest ordre: Can Majoral (29), Vinyes de Mortitx (28), Bodegues Ribas (27) i Can Axartell (27).

Els viticultors que han obtengut més vots han estat Ramon Servalls, de Bodegues Macià Batle (59), Pere Crespi de Micro Celler Son Crespi(47), Jaume Llabrés de Bodegues Son Prim (46) i Sebastià Ordinas de 7103 Petit Celler (46).

Dels representants triats repetiran càrrec com membres del Consell Regulador de l’IGP Vi de la Terra Mallorca Bodegues Ribas, Can Axartell, i Vinyes de Mortitx, per la part dels cellers, i Sebastià Ordinas, Jaume Llabrés, per la dels viticultors.

La pròxima fita serà el dia 30 de novembre quan es constituirà oficialment el nou Consell Regulador. I un cop constituït, elevarà una proposta a la Conselleria d’Agricultura pel nomenament del nou equip directiu. Haurà de constar d’un president/a, dos vicepresidents/es, 2 vocals tècnics i un secretari/a. Normalment la conselleria accepta la proposta i a començaments del mes de desembre l’IGP Vi de la Terra de Mallorca haurà tancat el procés de renovació de càrrecs i coneixerem el nom del nou president/a de l’organització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa