Balears Vadevi
Armengol i De la Concha visiten la cooperativa Camp Mallorquí

La presidenta Francina Armengol, acompanyada de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha visitat aquest dimarts 25 de gener la cooperativa Camp Mallorquí, una entitat agrària que està formada per catorze cooperatives. El president de la cooperativa, Miquel Gual, ha explicat a la presidenta i la consellera els projectes que està duent a terme actualment l’entitat.

Entre ells, ha destacat el de comercialització de polpa de garrova que lidera l’entitat i que opta a poder ser finançat amb fons europeus. Aquest treball podria implicar la posada en marxa d’una planta que permetria processar grans quantitats de polpa de garrova.

És un orgull tenir cooperatives com @camp_mallorqui. El vostre amor pel camp es trasllada al que feu: uns productes de primera. Treballarem junts perquè Consell aculli una planta pionera a l’Estat per tractar i comercialitzar polpa de garrova. Ha estat un plaer visitar-vos avui, compartia la Presidenta tot just després de la visita.

Per la seva banda, la Conselleria d’Agricultura també anunciava la visita a “una cooperativa clau per a la reestructuració del sector dels fruits secs a Mallorca, i per fer-lo més modern i productiu”, compartia als seus perfils de xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa