Caps de Setmana Gastronòmics, el millor de la cuina de Formentera a preus assequibles

Hi participen set restaurants de l'illa, que han elaborat creacions especialment per l'ocasió

Aquest cap de setmana de l’1 al 3 d’octubre tornen els menús gastronòmics, on set restaurants de Formentera ofereixen creacions gastronòmiques a preus assequibles i tancats de 25 euros, amb beguda no inclosa.

Són menús s’han dissenyat especialment per l’ocasió, en els quals alguns restaurants opten per fer les receptes tradicionals i d’altres en fan una versió renovada, o interpretacions de la cuina típica de l’illa, aportant una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor.

Gastronomia Can Pasqual | Turisme de Formentera

Els restaurants que participen en l’actual edició de les jornades són: CARMEN by BLANCO, Pinatar i Macondo II, as Pujols, Quimera de la Savina, Rosamar de Sa Roqueta i Macondo I i Sa Panxa a Sant Ferran.

Es pot consultar més informació sobre la iniciativa i els menús que servirà cada establiment, entrant a la pàgina web formentera.es.

Creacions culinàries d’Alfredo Montero | Turisme de Formentera

Nou comentari