Balears Vadevi
Cellers i botigues de vins impulsen la venda online per compensar la crisi del coronavirus

El coronavirus ha parat tota l’activitat i amb restaurants i hotels tancats la venda de vi a les Balears s’ha pràcticament paralitzat. L’opció que queda és a botigues d’alimentació que no és el punt fort dels vins que es fan a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera i per això són molts els que han decidit posar en marxa o bé donar un impuls els mecanismes que ja tenien actius per vendre vi a distància.

Instagram s’ha convertit en una plataforma de difusió d’aquestes propostes que són diverses. Vins José Luís Ferrer de la DO Binissalem anuncia la venda de vi i el repartiment a domicili. En les seves històries destacades mostra la seva oferta de vins i també algunes promocions en funció de la compra.

Des de Formentera, un dels pocs reductes del planeta on el coronavirus no hi ha arribat encara, també ofereixen la possibilitat de comprar vi a distància. És el cas de Terramoll un dels dos celler de l’illa. Ho fan sota la frase “podran tallar totes les flors però no podran aturar la primavera”.

A Menorca la botiga especialitzada Divins està decidida a no deixar cap llar sense vi i per aixo han donat un nou impuls al seu servei de distribució de vins, en aquest cas perquè arribi a totes les cases.

Selva Vins també d’apunta en la venda a domicili. Recorden que ho fan seguint totes les mesures de seguretat i higiene que requereix la situació.

I des d’Eivissa, I mostrant cm embotellen un dels seus vins, el celler Ibizkus també s’apunta a la venda a domicili que es pot fer a través del seu correu eletrònic.

Embotellado de nuestro Ibizkus Blanco 2019, deseando que pronto se puedan abrir para celebrar las esperadas reuniones y encuentros! Desde Bodega Ibizkus nos sumamos a la iniciativa del envío a domicilio de nuestros vinos: solicite información en [email protected] ——————————————————————————— Bottling our new Ibizkus White 2019, hopefully soon to celebrate the healing process, recovery and for all of us to be together once again. In the meantime Ibizkus winery also adds up to the initiative of offering delivery of all our wines, please send us a mail: [email protected] #ibizkusdelivers #bottlingibizkuswhite #vinodeibiza #yomequedoencasa #homedelivery #enviamosatodaspartes #vino #wineryatwork #bodegaibizkus

A post shared by Ibizkus Wines – (@ibizkus) on

No són tots ni prop fer-hi, per això us convidam a seguir el cellers de les Illes I més que mai a consumir els seus vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa