Balears Vadevi
Tot cercant el Millor Vi de 2020

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat en el BOE (Boletín Oficial del Estado), l’extracte de l’ordre per la qual es convoca el Premi «Aliments d’Espanya al Millor Vi, any 2020», el principal objectiu del qual, expliquen des del propi departament, és «contribuir a la promoció dels vins espanyols de qualitat».

xxx
L’objectiu del concurs és promocionar el vi de qualitat

!--akiadsense-->

Podran optar a aquest guardó els vins acollits a algunes de les Denominacions d’Origen Protegides (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP) espanyoles reconegudes per la Unió Europea, les empreses elaboradores de la qual tinguin la seva seu principal dins del territori nacional, i que hagin obtingut millor puntuació en el Concurs Internacional de Vins Bacchus 2020, organitzat per la Unió Espanyola de Tastadors.

!--akiadsense-->

Com presentar la sol·licitud

Les sol·licituds per a participar en el concurs han de presentar-se a través del registre electrònic del Ministeri d’Agricultura. En el cas que els sol·licitants siguin persones físiques, podran presentar aquesta documentació en paper el Registre General del Ministeri.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa