Balears Vadevi
La festa del Vi Novell de Santa Maria cerca cartell
La branca de pi que anuncia l'arribada del vi novell al Celler de Gelida

!--akiadsense-->

La branca de pi que anuncia l’arribada del vi novell

!--akiadsense-->

L’associació de Cellers de Santa Maria del Camí, convoca el Concurs de Cartells VI NOVELL 2018 amb l’objectiu de publicitar la Festa del Vi Novell d’enguany.

Hi podran participar totes les persones que vulguin amb un màxim de dues obres per autor que hauran e ser originals i inèdites. I l’única exigència de disseny és que hi apareixi el text VINOVELL2018.

La data límit serà dia 30 de setembre de 2018 i les obres, en format vertical i en un suport de cartró ploma de 38×60, s’hauran de presentar al registre de Santa Maria del Camí.

S’haurà de fer amb un sobre tancat, anònim, amb una etiqueta amb un seudònim. I dins un altre sobre amb una etiqueta igual que la del sobre que conté l’obra, s’hi han de posar les dades personals de l’autor o autora: nom, adreça i telèfon.

El jurat està format pels membres de l’associació de cellers de Santa Maria, Ramanyà, Macià Batle, Sebastià Pastor, 7103 Petit Celler, Jaume de Puntiró, Son Crespí i Angel i el resultat es daonrà a conèixer el dia 5 d’octubre a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

El premi a més de ser el triat per fer el cartell anunciador de la festa, consisteix a més, en l’entrega del pes de l’autor guanyador en botelles de vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa