Balears Vadevi
A Balears és on es compra més vi de tot l’estat
Ampolles de vi

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->!--akiadsense-->

Els ciutadans de les Ilels Balears són els que més van gastar en vi durant l’any 2017, segons l’Enquesta de Pressupostos Familiars de l’any passat. La mitjana anual és de 45’86€ per persona.

Aquesta xifra crida l’atenció si la comparam amb les de la Rioja on es gasta banstant menys que la mitjana estatal juntament amb els extremenys, castellanomanchecs, aragonesos, canaris andalusos i murcians.

Les xifres concorden també amb les de l’estudi de la consultora AIS Group que mostrava que les famílies de les Illes Balears són les que més van gastar en vi a tot l’Estat, 137’81€ i les que menys, les extremenyes amb 38’87€.

Aquestes xifres s’extreuen de la mitjana sobre la despesa en begudes alcohòliques de les famílies de tot l’Estat que va ser de 189’26€, la majoria dels qual es van gastar en vi en detriment de la cervesa.

Despesa en vi i cervesa a tot l'estat

!--akiadsense-->

Agustí Amorós, director de desenvolupament de negoci d’AIS Group explica que “un cop posades les xifres sobre el mapa s’observa que pel que fa al vi, la despesa es concentra a les províncies del nord peninsular, mentre que al sud aposten més per la cervesa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa