Balears Vadevi
Destitució de Josep Manchado “per discrepàncies polítiques”

La vicepresidenta segona del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha decidit destituir el director insular de Medi Ambient Josep Manchado debut a una “pèrdua de confiança i discrepàncies polítiques”, segons ha compartit el Consell de Mallorca en un comunicat. En la mateixa nota informativa, Ribot agraeix Manchado la seva tasca i feina al departament al llarg d’aquests darrers anys.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera executiva de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot ha decidit proposar el cessament del seu càrrec al Director Insular de Medi Ambient, Josep Manchado. El motiu ha estat la pèrdua de confiança així com les discrepàncies polítiques de la vicepresidenta amb Manchado. Així mateix, la consellera agraeix a Manchado la feina feta al departament tots aquests anys, diu el text.

El Consell no entra en més detalls sobre la decisió, però diverses fonts assenyalen altres causes que tindrien a veure amb diverses manifestacions públiques fetes per Manchado en relació a les mesures de prevenció contra la Covid.

El fins ara director insular de Medi Ambient s’havia expressat públicament i en diverses ocasions contra el passaport Covid i més recentment havia compartit opinions a les seves xarxes socials donant suport al tenista Novak Djokovic, després que fos expulsat de l’Open d’Austràlia per no acreditar la seva vacunació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa