Balears Vadevi
Dimiteix Paula Valero, directora general de Sobirania Alimentària del Govern

Paula Valero, fins ara directora general de Sobirania Alimentaria de la conselleria d’Agricultura del Govern, ha presentat la seva dimissió a la Consellera Mae de la Concha.

En la carta que ha remès al sector agrari, Valero comunica que deixa el càrrec i que per motius personals torna a Astúries, d’on és originària. També agraeix el suport que ha rebut en els darrers anys, malgrat fonts properes comenten que la directora general no havia aconseguit bones relacions ni havia encaixat massa entre les entitats que representava.

De fet, les mateixes organitzacions agràries haurien demanat la seva destitució a la Consellera d’Agricultura al·legant que la seva feina al capdavant del departament no estava donant fruits. D’altra banda, sumat a tot això, Paula Valero també estava entre el grup de càrrecs de Podemos que va arribar a les Illes procedent d’una altra comunitat autònoma i es va aprofitar del plus de residència dels 20.000 euros.

Malgrat tot, De la Concha apuntava quan es va conèixer la notícia que “Valero deixa el llistó molt alt fent fàcil les coses difícils i que marxa perquè enyorava casa seva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa