
!--akiadsense-->
Les indicacions geogràfiques de productes agroalimentaris de Mallorca cada vegada es coneixen més entre els consumidors i pel que fa al vi, la DO Binissalem és la que més destaca.
L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al coneixement de les Denominacions d’Origen Protegida (DOP) i de les Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de les Illes Balears
El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevista 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. A les persones entrevistades es sol·licita que indiqui el nom de tres DOP o IGP de les Illes Balears, la resposta es oberta.
L’estudi conclou que el 83% de les persones coneix alguna DOP o IGP, un 56% en coneix dues i un 26% en coneix tres. D’aquestes la que més es coneix és el Formatge DOP Maó-Menorca, seguida de la IGP Sobrassada de Mallorca i destaca com la cinquena més coneguda la DO Binissalem.

!--akiadsense-->