Balears Vadevi
El repte amb copes de vi i paper de vàter que es fa viral

La quantitat d’hores que hem hagut de passar tancats a casa, entre Covid-19 i confinaments varis, han servit perquè moltes persones hagin aguditzat l’ingeni a l’hora de trobar activitats amb què omplir el pas del temps entre les quatre parets.

S’han ideat milers de reptes i propostes, algunes de les quals s’han compartit a xarxes i han esdevingut autèntics virals. També amb el vi com a protagonista. Ens crida l’atenció, per exemple, una ‘competició’ on hi entren en joc una copa de vi -blanc, negre, rost, escumós, el que sigui- i un rotllo de paper de vàter.

El repte, en aquest cas, és desplegar el paper uns quants metres i posar-hi una copa de vi plena a la punta més allunyada de nosaltres. Amb la resta de rotllo ben agafat, s’intenta apropar poc a poc la copa cap a nosaltres. I guanya qui aconsegueix no vessar ni una sola gota de líquid.

Moltes famílies han compartit el vídeo on fins i tot fan competició entre ells. I el cert és que malgrat no estem en confinament, sempre pot resultar divertit, amb parents, amics o companys de feina, i segur que arrenca algun que altre somriure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa