La plataforma de reserves TheFork ha fet pública la llista dels TOP100 restaurants que durant el 2021 han rebut millor crítica o recomanació pels comensals que utilitzen l’aplicació per compartir la seva experiència. En aquest sentit, i entre unes seixanta mil establiments reservables amb els quals opera l’empresa, destaquen aquests cent establiments pel fet d’haver rebut les millors crítiques i referències per part dels usuaris. Entre ells, tres d’aquests restaurants són de les Balears.

Fum St. Regis Mardavall Mallorca Resort és el preferit de les Illes. Ubicat a la Costa d’en Blanes, i amb una estrella Michelin, el restaurant ocupa la posició 37 del rànquing.

Restaurant Arume | TheFork

L’Arume, tot just a la meitat de la taula, ocupant la posició 56; i Marc Fosh, al lloc setanta-tres de cent, i tots dos ubicats a la ciutat de Palma, completen les bones experiències a les Balears.

Plat del restaurant Marc Fosh | TheFork

TheFork ha elaborat el llistat tenint en compte criteris com les notes, opinions i reserves generades pels diversos clients i comensals en relació als diversos establiments visitats i al llarg de tot el 2021. El llistat dels TOP100 l’encapçala Can Jubany, a Calldetenes, Catalunya, que és el territori que suma major nombre d’establiments mencionats amb un total de 26.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa