Balears Vadevi
Els tres restaurant preferits de Balears, segons ‘TheFork’

La plataforma de reserves TheFork ha fet pública la llista dels TOP100 restaurants que durant el 2021 han rebut millor crítica o recomanació pels comensals que utilitzen l’aplicació per compartir la seva experiència. En aquest sentit, i entre unes seixanta mil establiments reservables amb els quals opera l’empresa, destaquen aquests cent establiments pel fet d’haver rebut les millors crítiques i referències per part dels usuaris. Entre ells, tres d’aquests restaurants són de les Balears.

Fum St. Regis Mardavall Mallorca Resort és el preferit de les Illes. Ubicat a la Costa d’en Blanes, i amb una estrella Michelin, el restaurant ocupa la posició 37 del rànquing.

Restaurant Arume | TheFork

L’Arume, tot just a la meitat de la taula, ocupant la posició 56; i Marc Fosh, al lloc setanta-tres de cent, i tots dos ubicats a la ciutat de Palma, completen les bones experiències a les Balears.

Plat del restaurant Marc Fosh | TheFork

TheFork ha elaborat el llistat tenint en compte criteris com les notes, opinions i reserves generades pels diversos clients i comensals en relació als diversos establiments visitats i al llarg de tot el 2021. El llistat dels TOP100 l’encapçala Can Jubany, a Calldetenes, Catalunya, que és el territori que suma major nombre d’establiments mencionats amb un total de 26.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa