Balears Vadevi
EnoMallorca proposa un tast solidari de vins rosats per lluitar contra el càncer
Vi rosat

!--akiadsense-->

El vi rosat serà el protagonista del Tercer Tast Solidari que organitza l’associació EnoMallorca. Enguny tota la recaptació es destinarà a l’Associació Espanyola contra el càncer i es farà amb set cellers mallorquins.

Manuel López, president d’EnoMallorca, explicava a Balears Vadevi que han estat molt els cellers interessats en participar en aquesta activitat però finalment ho han hagut de limitar a set per qüestions logístiques. “Volem fer una activitat solidària però volem que sigui a través del vi sempre”, assegurava López.

Biniagual, Bordoy, Macià Batle, Vinyes de Mortitx, Bodega AVA, Armero Adrover, Miquel Oliver, seran els cellers participants amb el seu vi rosats i ells mateixos seran els encarregats d’explicar el seu vi i la seva feina a tots els assistents.

El tast que anirà acompanyat de propostes gastronòmiques com la del Mestre Tallador de Pernil, Juan José Escolano, es farà a l’Hotel Horizonte de Porto Pi i per l’entrada tindrà un preu o donatiu de 20€.

López, explicava que aquesta és la tercera edició del Tast de Rosats, perquè en les dues edicions anteriors els beneficis s’havien destinat a la lluita contra el càncer de mama, “per això hem volgut mantenir el tipus del vi, el rosat, que pel seu color és la referència en la lluita contra aquest tipus de càncer”.

EnoMallorca, és una associació que va nèixer fa 5 anys per promoure la cultura del vi. Amb un centerar de socis organitza diverses activitats sempre a l’entorn del vi. Sobre el Tast de Rosats que es farà dia 18 d’octubre a les 20h, trobareu més informació a través del correu electrònic [email protected] o seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa