Balears Vadevi
Evelyn de las Alas reivindica els vins naturals en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona
xxx
A la taula rodona De las alas comparteix el debat amb Núria Renom, Rafa Peña i Clara Isamat

!--akiadsense-->

La sommelier del restaurant de les germanes Solivelles, Ca Na Toneta,de Selva, hi ha pres part del Forum Gastronòmic de Barcelona en una taula rodona liderada per la sommelier i fotoperiodista Clara Isamat i en la qual també hi participaven la sommelier del Bar Brutal de Barcelona, Núria Renom i el xef del restaurant Gresca de Barcelona, Rafa Peña.

Els petits productors, la mínima intervenció i l’afectació del vi natural en el mercat varen els temes a debat sota el títol Repensar el vi.

Amb la seva participació Evelyn de las alas va aprofitar per fer una reivindicació dels vins naturals i va explicar davant l’auditori en quin ambient es desenvolupa la seva feina, en el dia a dia. De las Alas explicà en les seves intervencions com el fet que entras en contacte amb les propietàries de Ca Na Toneta la va fer recuperar la seva confiança en el món de l’hostaleria. I és que al restaurant de les Solivelles només hi fan feina dones. Això, diu de las Alas, li aporta una energia femenina que l’ajuda a positivar l’entorn i les relacions que s’hi donen.

Evelyn de las Alas, és llicenciada en Belles Arts i sommelier titulada des de fa un any. El seu tarannà més sensible la predisposa a valorar els vins naturals. Així ho va traslladar en les seves intervencions al fòrum allà on va dir també que és partidària de la naturalitat en la seva feina: “el client paga perquè se li ofereixi una experiència i cal preguntar als clients què els agrada, per tal de poder-los recomanar el millor vi, tot i que cal deixar que els clients s’empoderin”, diu la sommelier de Ca Na Toneta.

La seva manera de vendre vi és a través de vendre paisatge. Vins de petits discursos.

Per tot plegat Evelyn de las alas considera que es viu un gran moment a Mallorca lligat al reconeixement dels vins naturals.

De las Alas, se’n dugué dos vins, el primer, el Malva del celler Selva Vins, un Vi de la Terra de Mallorca elaborat amb malvasia recuperada d’unes vinyes semi abandonades del qual en fan una producció molt petita, de 533 ampolles. El segon, un vi elaborat amb la varietat mallorquina recuperada escursac, el Som, que elabora el celler Galmés i Ribot a Santa Margalida a Mallorca.

xxx
Les germanes Solivelles feren costat a la seva sommelier al Fòrum Gastronòmic !--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa