Balears Vadevi
Una foto a canvi d’un vi: el resultat
Foto per vi

!--akiadsense-->

Li posam punt a la historia que començava la setmana passada amb l’anunci de la “quedada” per fer una barata d’una foto a canvi d’una botella de vi. La convocatòria va ser un èxit de participació, segons els assistents consultats per Balears Vadevi, que també ha parlat amb la instigadora: la fotògrafa.

“Vaig arribar el dijous dia 11 de juny sobre les 4:30h al lloc acordat, davall la Seu, per pujar un vídeo a la meva història d’Instagram i deixar clar on era. A les 5:15h va començar a arribar gent i vaig estar des d’aquest moment fins a les 8:30h sense aturar. En total van ser més de 25 persones les que s’hi acostaren”, explica cofoia. “La idea era fer-ho com un esdeveniment únic, sense saber com reaccionaria la gent, ni si em seria fàcil fer fotos en un mateix lloc, amb la pressió de temps i amb gent amb la qual no he pogut asseure’m primer a parlar, veure que volen o necessiten o escoltar la seva història per a inspirar-me”, diu sorpresa Fanny de Cheshire Visual.

Tot es va fer sobre la marxa i assegura que li va sorprendre fins a quin punt la gent es va sentir bé davant la càmera. L’experiència ha estat tan enriquidora per ella que no descarta fer-la a altres ciutats aprofitant la seva afició viatgera. I és que afirma que “per a mi, definitivament s’ha convertit en una cosa més gran i en part d’un projecte a més llarg termini almenys enguany, per a moure la imatge del vi i promocionar el producte local”.

Diu que està molt feliç amb el resultat i que ara que les fotos estan retocades les anirà pujant a poc a poc al seu compte d’Instagram @cheshirevisual i el de @vinoxfoto que ha creat per a aquest i futurs esdeveniments. L’única condició perquè els hi poguessin fer una foto professional era que qui s’acostàs a la Seu ho havia de fer amb una botella de vi i han estat molt diverses: Ava Vi, Vi d’Amos, ampolles d’Oliver Moragues, de Mortitx, d’Antonio Nadal Ros, Són Juliana, Oloron, Son Crespí, Soca Rel, Armero Ardrover, fins i tot una ampolla de Menorca Mario’s 1.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa