Balears Vadevi
De guanyar el premi a la millor hamburguesa de Balears, a la ruïna
Una de les hamburgueses del restaurant Fan Burger
Una de les hamburgueses del restaurant Fan Burger | Facebook Fan Burger

!--akiadsense-->

El Fan Burger ha tancat les seves portes com a conseqüència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus, segons informen diversos mitjans com Periódico de Ibiza o TEFTV. Es tracta del restaurant que va rebre l’any 2019 el reconeixement a la millor hamburguesa de les Balears. El Fan Burger va obrir fa tres anys a Sant Carles de Peralta (Eivissa) en un petit local, i quan tenien previst traslladar-se a un espai més nou a Santa Eulària va ser quan va començar la pandèmia.

Van demanar dos crèdits, i a mitjans de juny van aconseguir obrir el nou restaurant. Però amb totes les restriccions que vindrien a finals d’estiu han hagut d’acabar tancant. El dia que van decidir que abaixaven la persiana, només havien venut un croissant i un cafè amb llet.

Els propietaris carreguen contra les institucions, i asseguren que no han rebut cap ajuda. Finalment, han hagut d’acomiadar tots els treballadors i abaixar la persiana. Amb els deutes que tenen amb Hisenda, Seguretat Social, bancs, proveïdors i antics empleats, els propietaris esperen el moment en el que poder posar al dia els seus comptes. La suma total dels deutes frega els 60.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa