De guanyar el premi a la millor hamburguesa de Balears, a la ruïna
Una de les hamburgueses del restaurant Fan Burger
Una de les hamburgueses del restaurant Fan Burger | Facebook Fan Burger

!--akiadsense-->

El Fan Burger ha tancat les seves portes com a conseqüència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus, segons informen diversos mitjans com Periódico de Ibiza o TEFTV. Es tracta del restaurant que va rebre l’any 2019 el reconeixement a la millor hamburguesa de les Balears. El Fan Burger va obrir fa tres anys a Sant Carles de Peralta (Eivissa) en un petit local, i quan tenien previst traslladar-se a un espai més nou a Santa Eulària va ser quan va començar la pandèmia.

Van demanar dos crèdits, i a mitjans de juny van aconseguir obrir el nou restaurant. Però amb totes les restriccions que vindrien a finals d’estiu han hagut d’acabar tancant. El dia que van decidir que abaixaven la persiana, només havien venut un croissant i un cafè amb llet.

Els propietaris carreguen contra les institucions, i asseguren que no han rebut cap ajuda. Finalment, han hagut d’acomiadar tots els treballadors i abaixar la persiana. Amb els deutes que tenen amb Hisenda, Seguretat Social, bancs, proveïdors i antics empleats, els propietaris esperen el moment en el que poder posar al dia els seus comptes. La suma total dels deutes frega els 60.000 euros.

Nou comentari