Balears Vadevi
Llarga vida al variat mallorquí, una proposta per llepar-se els dits!
Els textos d'Aina Maria Solano i les fotografies de Cristina Ortega, per llepar-se els dits

!--akiadsense-->

Si encara no sabeu que és un “variat”, aquí teniu totes les respostes. El llibre que Disset Edició i el portal gastronòmic Ser Foodie han tret al carrer recull el treball de recerca de la periodista gastronòmica Aina Maria Solano i les fotografies que ha fet Cristina Ortega.

I què hi trobareu: Un centenar de pàgines, 18 cuiners de renom com Toni Pinya, Santi Taura, Koldo Royo, Miquel Calent, Maria Salinas, Tomeu Arbona o Maria Solivellas que us parlaran de què és per a ells el variat; i una selecció del que es podrien considerar els “temples” d’aquest invent de tapes barrejades a la mallorquina: Casa Miss i Cas Cotxer de Sa Pobla, Can Primde Santa Eugènia,Can Melis d’Inca, S’Estanc Vell de Vilafranca i Clandestí, Bodega La Rambla i Bar Mavi, de Palma.

Cuiners, restauradors i bodeguers que reivindiquen el variat
Cuiners, restauradors i bodeguers que reivindiquen el variat

!--akiadsense-->

Cuina de barra que una vegada l’has tastada ja no la deixes. Feu un favor a aquells que encara ho ignoren i escampau la bona nova,que el llibre del variat mallorquí ja és aquí. Per llepar-se els dits. Bon Nadal!!!

Nou comentari

Comparteix