Balears Vadevi
L’ONCE promociona l’ensaïmada de Mallorca

L’Organització Nacional de Cecs, l’ONCE, dedicarà el cupó del proper diumenge 31 d’octubre a l’ensaïmada de Mallorca, de manera que cinc milions i mig de paperetes faran promoció d’un dels productes més icònics de l’illa, “el sabor de Mallorca”, en diran.

La presentació del cupó s’ha fet de la mà de Josep Vilaseca, delegat territorial de l’entitat, Mae de la Concha, consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern, i Pau Llull, president del Consell Regulador de la Ensaïmada de Mallorca, acompanyats també per María del Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE, i Josep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

Presentació del cupó de l’ONCE on hi surt l’ensaïmada de Mallorca | CAIB

L’ensaïmada de Mallorca és un producte típicament artesà que gaudeix d’un gran reconeixement tant en l’àmbit intern com en l’internacional. A proposta de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears va esdevenir Denominació Específica protegida l’any 1996 i l’abril de 2003, se la va reconèixer com a producte amb Indicació Geogràfica Protegida. Majoritàriament se’n pot trobar de “llistes”, és a dir, sense farcir; o farcides de cabell d’àngel o crema.

Amb un d’aquests cupons -si se n’encerten les cinc xifres i sèrie- es pot aconseguir ‘el sueldazo‘ de 300.000 mil euros com a premi principal, o 5.000 euros al mes durant 30 anys consecutius, així com altres premis econòmics menors. Les paperetes es comercialitzaran entre més de 19.000 venedors de l’organització i també es poden comprar a través de la seva pàgina web i en establiments col·laboradors autoritzats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa