Balears Vadevi
Macià Batle s’apunta a la solidaritat en temps de pandèmia
Ramon Servalls amb els vins solidari de Macià Batle
Ramon Servalls amb els vins solidari de Macià Batle

!--akiadsense-->

Fa dies que les entitats i organitzacions que atenen els més desafavorits fan crides a la solidaritat perquè els magatzems s’estan buidant ràpidament. El nombre de persones que acudeixen als menjadors socials o fan cua per aconseguir una bossa d’aliments no atura de créixer. La necessitat creix dia a dia en una comunitat on el turisme ha col·lapsat i ha deixat molta de gent sense feina d’un dia per l’altre.

Una situació que angoixa els responsables d’aquestes ONG i que ha trobat ressò amb el Rotary Club de Mallorca. Aquesta organització que presideix l’exbatle de Palma i exsenador Joan Fageda ha organitzat una acció solidària per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi de la COVID19 juntament amb Bodegues Macià Batle.

Ramon Servalls, director de Macià Batle, ha posat a disposició de Rotary Club uns lots de vins amb guardons que avalen nivell d’excel·lència. Un lot és de Blanc de Blancs (Gran Baco de Oro 2017) i l’altre és del negre 1856 (Oro Sommelier Wine Awards), cadascun al preu de 60 euros per lot, 10 euros dels quals es convertiran en aliments bàsics que seran distribuïts entre els col·lectius més vulnerables. Rotary Club de Mallorca s’encarregarà de la distribució per tota l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa