Balears Vadevi
La moda de Sebastian Pons a una passarel·la insòlita: la vinya de Can Majoral
La col·lecció de Sebastian Pons es va presentar a Can Majoral
La col·lecció de Sebastian Pons es va presentar a Can Majoral | @tvirus

!--akiadsense-->

Sebastian Pons presenta la seva última col·lecció amb una insòlita desfilada a porta tancada que s’ha fet aquest cap de setmana al celler Can Majoral. Pons (S’Alqueria Blanca, 1072) és un dels dissenyadors mallorquins amb més projecció internacional. Deixeble del finat Alexander McQueen (Givenchy, MacQueen), el seu únic assistent home i segons la periodista britànica Suzy Menkes és el veritable protagonista de la pel·lícula documental sobre l’icònic dissenyador.

Sebastian Pons és un dels dissenyadors de moda mallorquins amb més projecció internacional

!--akiadsense-->

Però més enllà de la seva vinculació amb aquesta estrella de la moda britànica, Pons ha fet el seu camí en solitari. Va conquerir la passarel·la de Nova York i va aconseguir el CFDA com a millor dissenyador de l’any. Però la Roqueta estira i ha tornat a Mallorca, al seu poble i des d’allà projecte la seva feina al món sencer.

És el que ha fet aquest dissabte amb una presentació insòlita enmig de les vinyes de Can Majoral. Ha mostrat el seu darrer treball, la col·lecció Aimar Quiscú, inspirada en la ruralia mallorquina que forma part de la seva infantesa. Ha estat la intermediació de Biel Modino, mà dreta de Sebastián Pons i organitzador de tot l’esdeveniment el que ha fet possible muntar una desfilada a Can Majoral. I és que Modino és un habitual de les activitats que organitza aquest celler d’Algaida i ha participat en algunes de les veremes col·lectives i festives que s’hi organitzen.

La col·lecció Aimar Quiscú està inspirada en la ruralia mallorquina
La col·lecció Aimar Quiscú està inspirada en la ruralia mallorquina | muchache.com

!--akiadsense-->

Mireia Oliver, assegura a Balears Vadevi que va ser un esdeveniment molt emocionant. “En principi havia de ser una presentació pública, com si fos una desfilada normal però enmig de la vinya, però finalment les restriccions de la Covid-19 van provocar que fos a porta tancada. Només hi havia 5 convidats, 3 persones de premsa i 5 més de la família del celler”, explica.

• AIMAR QUISCÚ • ? @tvirus

A post shared by M U C H A C H E (@_muchache_) on

Per acompanyar se varen servir tres vins: el Butibalausí blanc i el rosat que recordem estrenen etiquetes tal com us explicàvem en aquesta notícia i el Son Roig negre que precisament surt de les vinyes que per unes hores es van convertir en passarel·la.

La presentació es va donar en directe a través de les xarxes socials i serà també a través d’aquest mitjans que es podran veure les fotografies i els vídeos que es van enregistrar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa