Actualitat

El consumidor cerca qualitat i identifica el producte per l'origen/GOIB

Els consumidors volen producte de qualitat, per damunt de tot

Comparteix
Nou de cada deu consideren que la qualitat dels aliments és el factor més important a l’hora d’anar a comprar
Les herbes eivissenques estan protegides per la figura de la IGP que regula la seva producció i comercialització/GOIB

Immobilitzats per frau 138 litres de licor venut com ‘herbes eivissenques’

Comparteix
Envasats i etiquetats de forma fraudulenta amb la denominació protegida, eren venudes al Regne Unit
Jaume Mir, propietari de Miss Vermut | Foto: E.V.

“Posa’m un guapo”, diuen del millor vermut de les Balears

Comparteix
El mallorquí Miss Vermut ha destacat en la desena edició dels Premis Vinari dels vermuts, en una nova edició del concurs celebrada a Reus
Producte local d'Eivissa | Foto: Consell d'Eivissa

Creix un 10% la producció ecològica a les Illes Balears

Comparteix
El conseller Joan Simonet ha reconegut el “treball intens” fet pel CBPAE en el seu trentè aniversari
Alimentària obr les portes al sector agroalimentari de les Illes Balears, amb marques de qualitat/CAIB

Alimentària, aparador internacional pel producte de qualitat de les Balears

Comparteix
Agricultura patrocina un estand on hi ha una representació del millor de cada illa
Bel Moyà i Pep Maria Natta, representant a Licors Moyà i Destil·leries Antonio Nadal, entre els guardonats/EFE

Els licors de Mallorca reconeguts per la seva trajectòria centenària

Comparteix
Licors Moyà i Destil·leries Antonio Nadal són homenatjats en el 25è aniversari d'Espirituosos Espanya, a Madrid
Lliurament Premis Vinari als Millors Vermuts catalans a la Cambra de Comerç de Reus.
14.03.2024, Barcelona

foto: Jordi Play

El mallorquí ‘Miss Vermut’ guanya el premi a millor vermut de les Balears

Comparteix
El concurs català Premis Vinari convida enguany els productors illencs per calibrar i promocionar la seua qualitat vermutera
Els aliments es venien com a productes slow food sense ser-ho, el que podria ser considerat un frau/CAIB

Salut tanca un negoci clandestí d’elaboració i venda d’aliments

Comparteix
Organitzaven esdeveniments gastronòmics il·legals en què venien com a productes propis i ecològics aliments adquirits en grans superfícies
Prop de 500 hectàrees en el Parc Natural de Llevant que ara queden en mans d'una cooperativa per assajar una nova manera de gestió público-privada/CAIB

Nova vida per la finca Sa Duaia, ara en mans de la Cooperativa d’Artà

Comparteix
Gestionarà durant cinc anys tant la ramaderia com els cultius de la zona mitjançant pràctiques ecològiques i autòctones
El restaurant Brut podrà penjar el Sol de Repsol a la porta/Guia Repsol

Quatre restaurants de les Balears se sumen a la família dels Sols de Repsol

Comparteix
Mallorca, Eivissa i Formentera es reparteixen les noves distincions que atorga la Guia Repsol