Actualitat

Jaume Santandreu, en el centre de la imatge, ha agraït la donació al president d'ASAJA, Joan Company, tercer per la dreta/ASAJA

Nadal solidari: 10 tones d’aliments d’ASAJA per al centre de Can Gazà

Comparteix
Un camió ple de productes agraris, pesquers i ramaders per fer més grates les festes als usuaris de quatre centres d'acollida
Una de les caixes de llobarros que s'han repartit./CAIB

5.000 llobarros a entitats socials de Mallorca per Nadal

Comparteix
Donats per Aquicultura Balear, Agricultura els distribuirà més de 3.500 quilos d’aquest producte fresc i de qualitat, que arribarà a més de 3.500 famílies
Els assistents no es pogueren resistir a tastar l'oli novell de les 16 tafones que acudiren a la presentació/DO Oli de Mallorca

L’oli novell ja és aquí!

Comparteix
Segons el president de la DO Oli de Mallorca, és el segon millor any de la història quant a quilos, tot i que ha baixat lleugerament el rendiment en litres d'oli
El jonquillo té un paper destacat en la gastronomia mallorquina tradicional, normalment sota la forma de 'raoles'/CAIB

S’unifica la normativa de pesca i marisqueig a la xarxa Natura 2000

Comparteix
També s’ha aprovat modificar quatre decrets més, entre els quals, el que dona l’autorització per començar la temporada del jonquillo el 18 de desembre
 Juan Llabrés, Dir. Gral de Qualitat Agroalimentària i Producte Local; Fernando Fernández, Dir. Gral d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; José Luis Roses, president CRDO Binissalem; Antoni Contreras investigador gastronòmic, Víctor Martí, batle de Binissalem; Catalina Nadal, germana del Dr. Jeroni Nadal, Joan Simonet, conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Pere Ferrer, Dir. Insular d’Artesania./Miquel Torres

Antoni Contreras i Jeroni Nadal, Manto Negro d’Argent de la DO Binissalem

Comparteix
Se'ls reconeix la seva contribució a la cultura del vi i la vinculació amb el territori
Llorenç Santamaria ha estat reconegut com a ambaixador de Mallorca amb la Gota d'Oli | Foto: cedida

Llorenç Santamaria, Gota d’Oli 2023

Comparteix
Aquesta distinció, que atorga el Consell de Mallorca i la DO Oli de Mallorca, reconeix al cantant que ha estat un "excel·lent ambaixador de la nostra illa"
Torre Pep Joan | Foto: Consell d'Eivissa

El Molí d’en Pep Joan serà un centre d’interpretació de l’ofici de fariner

Comparteix
"El molí es troba en un acceptable estat de conservació, però s'ha fet necessari donar-li unes cures preventives encaminades a una millor preservació d’aquest bé que es remunta a finals del segle XVI"
El brou, protagonista d'unes jornades gastronòmiques | Gastronomia Menorca

Menorca recupera la campanya ‘Els dimecres és dia de Brou’

Comparteix
El Brou és un plat típic de l'illa que es vol revitalitzar gràcies a aquestes jornades gastronòmiques previstes per als mesos de fred
El celler de Can Rei el dia de la celebració del tast del vintè aniversari/Confraria dels Tastavins de Montuïri

Els Tastavins de Montuïri fan 20 anys amb el relleu generacional assegurat

Comparteix
Han renovat la passió pel vi amb la incorporació de socis joves que s'interessen per noves elaboracions
Palou encara un nou mandat al capdavant del consell regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca/Cedida

Andreu Palou, reelegit president de la IGP Sobrassada de Mallorca

Comparteix
Els bons resultats aconseguits enguany obren la porta a nous reptes per a l'organització