Actualitat

El jonquillo té un paper destacat en la gastronomia mallorquina tradicional, normalment sota la forma de 'raoles'/CAIB

S’unifica la normativa de pesca i marisqueig a la xarxa Natura 2000

Comparteix
També s’ha aprovat modificar quatre decrets més, entre els quals, el que dona l’autorització per començar la temporada del jonquillo el 18 de desembre
 Juan Llabrés, Dir. Gral de Qualitat Agroalimentària i Producte Local; Fernando Fernández, Dir. Gral d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; José Luis Roses, president CRDO Binissalem; Antoni Contreras investigador gastronòmic, Víctor Martí, batle de Binissalem; Catalina Nadal, germana del Dr. Jeroni Nadal, Joan Simonet, conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Pere Ferrer, Dir. Insular d’Artesania./Miquel Torres

Antoni Contreras i Jeroni Nadal, Manto Negro d’Argent de la DO Binissalem

Comparteix
Se'ls reconeix la seva contribució a la cultura del vi i la vinculació amb el territori
Llorenç Santamaria ha estat reconegut com a ambaixador de Mallorca amb la Gota d'Oli | Foto: cedida

Llorenç Santamaria, Gota d’Oli 2023

Comparteix
Aquesta distinció, que atorga el Consell de Mallorca i la DO Oli de Mallorca, reconeix al cantant que ha estat un "excel·lent ambaixador de la nostra illa"
Torre Pep Joan | Foto: Consell d'Eivissa

El Molí d’en Pep Joan serà un centre d’interpretació de l’ofici de fariner

Comparteix
"El molí es troba en un acceptable estat de conservació, però s'ha fet necessari donar-li unes cures preventives encaminades a una millor preservació d’aquest bé que es remunta a finals del segle XVI"
El brou, protagonista d'unes jornades gastronòmiques | Gastronomia Menorca

Menorca recupera la campanya ‘Els dimecres és dia de Brou’

Comparteix
El Brou és un plat típic de l'illa que es vol revitalitzar gràcies a aquestes jornades gastronòmiques previstes per als mesos de fred
El celler de Can Rei el dia de la celebració del tast del vintè aniversari/Confraria dels Tastavins de Montuïri

Els Tastavins de Montuïri fan 20 anys amb el relleu generacional assegurat

Comparteix
Han renovat la passió pel vi amb la incorporació de socis joves que s'interessen per noves elaboracions
Palou encara un nou mandat al capdavant del consell regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca/Cedida

Andreu Palou, reelegit president de la IGP Sobrassada de Mallorca

Comparteix
Els bons resultats aconseguits enguany obren la porta a nous reptes per a l'organització
Una bona presentació pot determinar un augment en les vendes del comerç de producte local/CAIB

ExposabyIDI, nova empenta a la venda del producte de km 0

Comparteix
Presta assessorament a productors i comercialitzadors per crear espais d’exposició que facin més competitiu el producte local
Copa de vi negre | Jay Getty Images

Marques de qualitat dels vins dels Països Catalans

Comparteix
La Institució Catalana d’Estudis Agraris ha estrenat una jornada de treball dedicada al coneixement de les marques de qualitat dels vins de les diferents regions de parla catalana
Foto de grup dels guardonats en aquesta edició dels premis REZERO i Remenja'mmm/Josep Calafat

Rezero premia iniciatives en prevenció de residus i consum responsable

Comparteix
El restaurant Cuina Vivant, Premi Remenja’mmm per la seva tasca de prevenció del malbaratament alimentari