Actualitat

El brou, protagonista d'unes jornades gastronòmiques | Gastronomia Menorca

Menorca recupera la campanya ‘Els dimecres és dia de Brou’

Comparteix
El Brou és un plat típic de l'illa que es vol revitalitzar gràcies a aquestes jornades gastronòmiques previstes per als mesos de fred
El celler de Can Rei el dia de la celebració del tast del vintè aniversari/Confraria dels Tastavins de Montuïri

Els Tastavins de Montuïri fan 20 anys amb el relleu generacional assegurat

Comparteix
Han renovat la passió pel vi amb la incorporació de socis joves que s'interessen per noves elaboracions
Palou encara un nou mandat al capdavant del consell regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca/Cedida

Andreu Palou, reelegit president de la IGP Sobrassada de Mallorca

Comparteix
Els bons resultats aconseguits enguany obren la porta a nous reptes per a l'organització
Una bona presentació pot determinar un augment en les vendes del comerç de producte local/CAIB

ExposabyIDI, nova empenta a la venda del producte de km 0

Comparteix
Presta assessorament a productors i comercialitzadors per crear espais d’exposició que facin més competitiu el producte local
Copa de vi negre | Jay Getty Images

Marques de qualitat dels vins dels Països Catalans

Comparteix
La Institució Catalana d’Estudis Agraris ha estrenat una jornada de treball dedicada al coneixement de les marques de qualitat dels vins de les diferents regions de parla catalana
Foto de grup dels guardonats en aquesta edició dels premis REZERO i Remenja'mmm/Josep Calafat

Rezero premia iniciatives en prevenció de residus i consum responsable

Comparteix
El restaurant Cuina Vivant, Premi Remenja’mmm per la seva tasca de prevenció del malbaratament alimentari
Els ramaders de bestiar oví calculen que ja els han mort un milenar d'animals a causa dels atacs del cans/Andreu Truyol vicepresident ORM

Els ramaders criden ‘basta ja!’, contra els atacs de cans al bestiar

Comparteix
Exigeixen protecció per les guardes i actuacions contundents per evitar el que consideren principal perill pel ramat
Els guardonats amb el president de PIMEM, Jordi Mora/PIMEM

PIMEM reconeix la trajectòria d’APAEMA i d’AgroMallorca amb els premis 2023

Comparteix
La producció ecològica i una empresa familiar arrelada obtenen els guardons en la categoria d'Associació Empresarial i Indústria, respectivament
Els organitzadors estan molt satisfets d'aquesta última edició | Foto: TaPalma

Balanç positiu de TaPalma 2023 amb prop de vint mil tapes i còctels venuts

Comparteix
Una nova aplicació, que ha registrat prop de dues mil descàrregues, ha facilitat la logística de la ruta així com la interacció amb els usuaris
Els premiats durant la Gala que enguany s'ha celebrat a Barcelona | Foto: Guia Michelin

Els xefs Andreu Genestra i Jordi Cantó, noves estrelles Michelin 2024

Comparteix
Maria Solivelles, de Ca na Toneta, i Jaume Vicens, de Bens d'Avall, s'enduen una estrella verda a la gala dels prestigiosos premis