Balears Vadevi
Pilar Oliver renova la imatge dels vins de la bodega familiar de Petra
Les noves etiquetes de Miquel Oliver

!--akiadsense-->

Son Caló, Orig i Muscat, tres vins distints que reneixen renovats després del confinament per aconseguir arribar al consumidor després d’aquest període d’excepció. Ho diu més o menys amb aquestes paraules Pilar Oliver, que es mostra emocionada per la presentació de les noves etiquetes: “La renovació d’etiquetes et convida a interactuar amb el client , amb l’amic. Presentar aquests nous dissenys em fa respecte a la vegada que m’emociona”

El moment no és gratuït. “És un bon moment per transmetre que som una bodega dinàmica, que som aquí i feim coses, amb ganes il·lusió. Cercam una imatge actual, fresca, amb vida i en plena activitat”, explica.

Na Pilar ha cercat la creativitat de Núria Vich, dissenyadora i cosina còmplice dels projectes del celler: “Ella coneix bé la historia del celler, és de la família i sap el que significa cada passa que feim. A més capta tot d’una el concepte que volem transmetre”. Sense dubte una sinèrgia que funciona. “No pots estar canviant la imatge a cada punt però ara ja anava bé, és només un toc diferent per posar-nos al dia”, assegura.

El Muscat és un dels vins emblemàtics de la casa. Aquí s’ha volgut cercar una imatge més elegant, a través de l’etiqueta: “Volíem donar-li un plus més a un vi que té aquesta potencia sobre tot en nas. Jugar amb les textures del paper, amb el daurat, un to més subtil i elegant. Més Muscat”.

Orig és un projecte que ens fa molta il·lusió. Cercàvem una versió més fresca del QBQ, cara a l’estiu: ens faltava un vi de terrasseta devora la mar, i havia de ser aquest giró nostre, més fresc i més fàcil de beure. L’etiqueta surt d’una anècdota molt divertida. Vaig dur na Núria a la vinya i li vaig mostrar tots els bitxos que hi viuen i ella ho va captar tot d’una. Per això hi ha la fulla i la papallona”.

I a la línia Son Caló “li volíem donar una imatge més clara, senzilla, més directa jugant amb les tres referències de blanc, rosat i negre”.

Una canvi d’imatge que reflecteix exactament la manera de fer feina de la bodega que dirigeix Pilar Oliver: neta, directa, senzilla i clara. Talment. Serà per això que permeten amb tanta facilitat identificar aquestes etiquetes amb els vins que fan en aquest celler de Petra. Expressen sense embuts els vins que hi ha darrere cada una d’elles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa