Balears Vadevi
Els productors de vi de Balears s’afegeixen a la campanya ‘Productes d’aquí’
'Producte d'aquí' és una campanya per promoure el consum local

!--akiadsense-->

Els productors de vi de les Illes Balears s’han afegit a la campanya per defensar i promoure el consum de producte local. Amb el lema “Productes d’aquí”, és una iniciativa per donar a conèixer aquests productes dins i fora de les Illes Balears. Coordinada per la direcció general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ja compta amb una setantena de productors agroalimentaris de les Balears que s’han integrat a la plataforma digital, de caràcter estatal.

En concret, els productors de les Balears comptaran amb un espai web propi dins la plataforma on es podran consultar els productes que ofereixen, en la majoria, petits productors agroalimentaris de les Illes. Segons la directora general, Paula Valero, l’objectiu és «donar a conèixer i promoure el consum de productes illencs, també fora de les Balears». D’aquesta manera, explica, «seguim donant suport als productes locals, en un moment en què la crisi actual ha col·locat l’activitat del sector primari com un element de creixement econòmic propi». A més del vi, la campanya està pensada per altres productes propis com el formatge, oli, i confitures, entre d’altres.

És una acció més que desenvolupa la direcció general per promocionar els productes de les Balears, tant en el mercat interior com exterior. La plataforma ‘Producte d’aquí’ es va crear el passat mes d’abril per donar resposta a la comercialització i promoció digital dels productes agroalimentaris d’arreu de l’estat. Actualment compta ja amb més de 400 productors locals d’Astúries, Galícia, Madrid, Catalunya, València, Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, i La Rioja. Ara, s’hi sumen els productes agroalimentaris de les Balears.

La plataforma permetrà fer recerques ajustades a les singularitats de cada illa, gràcies a l’eina de geolocalització. Els usuaris poden contactar directament amb els productors locals mitjançant enllaços directes a les webs, botigues en línia, xarxes socials o simplement amb una trucada de telèfon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa