Balears Vadevi
La revista “Vinos y restaurantes” es fixa amb les Balears
Vinos y Restaurantes especial Balears

!--akiadsense-->

La revista Vinos y Restaurantes s’ha interessat pels vins que feim a les Illes Balears i n’ha dedicat un reportatge especial al seu número del mes de juny. En dedica quatre planes de la publicació de les quals dues a sengles entrevistes amb els presidents de les DO de Mallorca, José Luis Roses, de la DO Binissalem, i Antoni Bennàssar, de la DO Pla i Llevant.

En el text dedicat a la DO Binissalem, el president parla sobre les especificitats dels vins de la comarca i l’interès que desperten entre els visitants, a qui atribueix una curiositat creixent. José Luis Roses parla, aiximateix de l’oferta d’enoturisme, un segment en el qual han estat pioners a Mallorca, i el rendiment que dóna com element destacat per la difusió del producte.

Quan a l’espai dedicat a l’entrevista amb el president de la DO Pla i Llevant, Antoni Bennàssar parla del vintè aniversari d’aquesta organització, de l’agenda d’actes conmemoratius que es preparen per aquesta efeméride i destaca el pes que té en la comercialització de la producció no sols el consum intern per part del client local, si no també el que en fan els estrangers que ens visiten i que s’interessen per la producció, en aquest cas d’un producte de qualitat com és el vi que es fa a Mallorca.

Aiximateix la revista fa una selecció pròpia dels vins que considera més representatius de les Illes, dels quals en fa una breu resenya destacant-ne els vins del celler de Formentera. De la Bodega Cap de Berberia Ophiusa, Hippie i molt especialmente el Pansit de Formentera.

També esmenta el Colom de Penya, de Miquel Gelabert i el Torre des Canonge, de Toni Gelabert. També es fixa en l’Aia ‘13 de Miquel Oliver, de Petra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa