Balears Vadevi
‘Sabors d’Eivissa’, ara en format televisiu

Aquest dimarts 14 de setembre a partir de les 22:00h de la nit, la Televisió d’Eivissa i Formentra estrena del primer programa ‘Sabors d’Eivissa”. Dirigit per Sònia Escribano i realitzat per Bartomeu Vidal, aquesta emissió naix amb l’objectiu de fer difusió i promoció del producte alimentari local. En total, seran vuit programes d’uns trenta minuts aproximats que presentarà la periodista Cristina Ramon.

La presidenta de PIMEEF, Verónica Juan, considera que és “el producte local el que aporta a la gastronomia un factor diferencial“, i més enllà de destacar-ne la qualitat, comenta que cada cop està més present a les cuines i la restauració de l’illa. El programa, de fet, compartirà diverses maneres d’entendre i cuinar el producte eivissenc a través de de setze restaurants de l’illa, que ensenyaran entre fogons com s’elaboren algunes de les creacions tradicionals de la cuina eivissenca.

Verónica Juan, presidenta de l'Associació de bars, restaurants i cafeteries de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera | PIMEEF
Verónica Juan, presidenta de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera | PIMEEF

“Sabors d’Eivissa” agafa el nom d’una campanya que impulsa el Consell d’Eivissa per a donar visibilitat i fomentar el consum de productes de l’illa. Així, més enllà del nou format televisiu, també organitza altres activitats de difusió com ara les Jornades Gastronòmiques o activitats als mercats de l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa