Balears Vadevi
Saló Gourmet, un aparador pel vi de la DOP Pla i Llevant
Per cinquena vegada consecutiva, els Consells Reguladors de Formatge Maó Menorca, Sobrassada de Mallorca i Vins de Pla i Llevant, tornen a estar presents amb un estand propi en el Saló Gourmet a Madrid, on mostraran els seus productes fins fins dijous. Per a aquests Consells Reguladors aquest saló és molt important, ja que en el nivell tant comercial com de posicionament de producte és molt important. Una fira que en l’últim any ha sofert un increment del més del 50% en tot el seu volum d’expositors, d’empreses presents en els diferents espais, convertint-la en la segona cita més important del país. Les previsions de participació diuen que aconseguiran el seu màxim històric i es convertirà en la major Fira d’Aliments i Begudes de qualitat d’Europa.

!--akiadsense-->

xxx
El Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha inaugurat aquest matí l’estand dels Consells Reguladors Formatge Maó Menorca, Sobrassada de Mallorca i Vins de Pla i Llevant.

!--akiadsense-->

El fet que Balears no tengui un estand a la fira, de fet és l’única comunitat autónoma que no hi té representació, ha obligat els C.R. a fer un esforç conjunt per aconseguir un espai propi.

L’escenari perfecte per a promocionar-se

A la parada es poden tastar els productes emparats d’aquests consells reguladors, així com un espai per a les diferents empreses adscrites a cada CR que poden rebre i comercialitzar els seus productes directament. L’estand també compta amb un show cooking en directe de la mà dels Xefs Ambaixadors Margalida Alemany, Carlos Botella i Joan Porcel.

Els presidents dels Consells Reguladors, Jaume Ballester president de Sobrassada de Mallorca i Bosco Triay president de Formatge Maó Menorca, al costat de les 3 gerents dels Consells Regualdors han informat al ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació Luis Planas de les últimes dades de producció, elaboració i comercialització obtengudes el 2018, coincidint amb l’inauguració de la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa