Balears Vadevi
Santa Maria del Camí obre concurs de cartell per la Festa del Vi Novell’19

La verema tot just comença però a Santa Maria ja pensen amb el vi que se’n farà. És per això que s’ha obert de nou la convocatòria del concurs de cartells que servirà per publicitar la festa del vi novell que es fa en aquest municipi mallorquí.

L’associació de Cellers de Santa Maria del Camí, en el que hi podran participar totes les persones que així ho desitgin amb un màxim de dues obres per autor, que hauran de ser originals i inèdites.

Com cada any l’únic requisit estètic és que al cartell hi figuri el test Vi Novell 2019. Les obres s’hauran de presentar abans de dia 30 de setembre i s’hauran de registrar a les dependències del mateix ajuntament de Sant Maria del Camí. Haurà de ser en un sobre tancat, anònim, amb una etiqueta amb un pseudònim i a un altre sobre les dades personal de l’autor o autora.

El jurat està format pels membres de l’associació de cellers de Santa Maria, Ramanyà, Macià Batle, Sebastià Pastor, 7103 Petit Celler, Jaume de Puntiró, Son Crespí i Àngel i el resultat es donarà a conèixer el dia 5 d’octubre a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

El premi a més de ser el triat per fer el cartell anunciador de la festa, consisteix a més, en l’entrega del pes de l’autor guanyador en botelles de vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa