Balears Vadevi
Vi novell, la festa s’ha acabat

Aquesta setmana Santa Maria ha posat el punt final als actes organitzats enguany entorn el Vi Novell. I ho ha fet mb un darrer tast. Conduit pel mestre sommelier Miquel Oliver, es pogueren tastar 10 vins novells .

La cita fou un éxit.

Miquel Oliver dóna les claus del vi novell

!--akiadsense-->

Oliver explicà detalls d’aquesta anyada, que considera molt bona, amb una acidesa adecuada i amb l’alcohol ben integrat. I és que enguany el vi novell, és un vi de poca graduació, amb una capa de color mitjà, típica de varietats com el Mantonegro, molt afruitat i amb uns aromes molt ben expressats dins el vi. El resultat, en definitiva d’una verema molt dura, llarga i alhora extranya, però a excepcional per vins blancs i rosats que ha deixat tothom satisfet!

Llavors, també aquesta setmana, el celler Jaume de Puntiró ha presentat els seu vi Novell en solitari. Com és habitual a can Pere Calafat, la cita era alguna cosa més que un tast de vi, també ho era d’un exquisid menú de cuina vegana del Restaurant Es Viu. Com diu Pere “Vins novells, joves, acabats de fer i que encara fan olor de most”.

!--akiadsense-->

Resumint, qualitat, delicadesa i sabors purs per tots aquells que estimen el bon vi i la bona cuina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa