La branca de pi a l'ajuntament de Santa Maria del Camí que anuncia l'arribada del vi novell
La branca de pi a l’ajuntament de Santa Maria del Camí que anuncia l’arribada del vi novell

!--akiadsense-->

A l’Ajuntament de Santa Maria ja hi han penjat la branca de pi testimonia que el vi novell ja és aquí. i que dona inici a la festa.

Aquest cap de setmana els més petits del poble anaren a tallar branques al pinar de Son Llaüt i ho feren en bona companyia. La colla de Gegants i els caparrots feren més divertit el viatge que va passar per tots els cellers del poble replegant nins i nines. Uns triaven els tractors, altres el trenet del vi o el de fusta.

Vi novell de Santa Maria

!--akiadsense-->

En tornar, penjaren també una branca de pi al portal de Ca s’Apotecari, la futura seu del Museu del Vi. Ha estat la primera passa que anuncia que s’acosta la festa del Vi Novell. Serà aquest cap de setmana:

Nins i nines que recullen branques de pi per la Festa de vi Novell
Nins i nines que recullen branques de pi per la Festa de vi Novell | xx

!--akiadsense-->

Començarà divendres: Els bodeguers oferiran el vi Novell i rebran la branca de pi que penjaran a la porta del celler durant tot l’any per anunciar que ja es ven el vi d’enguany.

Els vins novells de Santa Maria
Els vins novells de Santa Maria

!--akiadsense-->

En el decurs de l’acte es lliuraran les insígnies del Brot de Pi 2018 a Macià Capó, en reconeixement de la tasca feta en la difusió de la cultura del vi a través de la seva obra artística, i a Andreu Oliver, de Bodegues de Can Majoral. I dissabte 24 podrem tastar, a la fi, aquesta anyada. Trobareu tota la informació i el programa seguint aquest enllaç. Hi estau convidats!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa