Balears Vadevi
[VÍDEO] A nous temps, nova imatge a Can Majoral i Can Bordoy
Butibalausí  de Can Majoral, té etiqueta nova

!--akiadsense-->

És temps de renovació, d’emprendre una nova etapa d’activitat ara que sembla que anam deixant enrere la pandèmia. Les bodegues ens participen les novetats amb les quals surten del letargia imposada pel Decret d’alarma. Avui us parlam de dos cellers: Can Majoral i Can Bordoy

En el cas del d’Algaida han canviat les etiquetes del vi Butibalausí. Andreu Oliver Tril ens explica en un vídeo com s’han generat aquestes noves etiquetes inspirades en l’aspecte que tenien les vinyes antigues en les que cada cep s’aguantava amb un politjó donant-lis un aspecte geomètric. El dissenyador ha estat Jordi Calvet.

L’altra és la bodega llucmajorera de Can Bordoy, que també canvia de fesomia les tres referències del Fermança.

Fermança de Can Bordoy

!--akiadsense-->

En aquest cas s’ha optat per una imatge sòbria i elegant. Volen reforçar la relació entre la bodega i Llucmajor, des del nom del vi, Fermança, que era el nom del regal que feien els enamorats en el seu compromís fins a les plantes dibuixades, dues espècies, Silene i Allium, que són plantes que creixen als voltants de la vinya. El disseny de les etiquetes és de Sònia Santandreu. Carmina Sender, enòloga de les Bodegues Bordoy presenta les noves etiquetes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa