Balears Vadevi
“Aquestes festes, regala vida”, diu Miquel Montoro

Miquel Montoro també fa la seva recomanació especial de cara a aquestes festes. El pagès i youtuber mallorquí no es decanta per un producte concret, sinó per una acció que té un impacte major sobre el futur i benestar del planeta: plantar o regalar un arbre.

“Em fa molta il·lusió que els amics de Treedom Trees hagin confiat un cop més amb mi per poder col·laborar i sembrar conjuntament arbres per tot el món”, comenta en un vídeo que ha compartit a les seves xarxes socials. “Sabeu de la passió que tinc per la naturalesa, per a més a més, diu, “m’encanta aquesta iniciativa que beneficia el món en general i els agricultors en particular“.

De fet, la proposta és tant senzilla com accedir a través d’una plataforma digital a la web de Treedom Trees i triar quin arbre vols “plantar” o regalar: un baobab, un mango, una caoba haitiana, fruita de la passió… Hi ha moltes opcions entre plantes que neixen en tots els racons del món per triar i remenar i contribuir, així, a fer un planeta millor. “Pots tenir geolocalitzat l’arbre allí on el vulguis “plantar”, dirà en Montoro, “veure’l créixer, posar-li un nom…”.

“Regala un arbre aquestes festes”, recomana el pagès mallorquí Miquel Montoro

De fet, aquests dies es veuen i s’escolten milers de propostes i recomanacions coincidint amb les festes de Nadal, cap d’any i l’arribada dels Reis Mags d’Orient. En l’àmbit del vi, es parla de marques concretes, de produccions limitades d’una o d’altra regió vitivinícola del món, de gadgets, glaçoneres, neveres de vi, decantadors o obridors especials… En el cas de Miquel Montoro, la proposta és sumar-se a iniciatives amb un impacte global com aquesta que ell diu amb orgull que representa “regalar vida”.

Gràcies per oferir-me aquesta oportunitat“, conclourà el pagès mallorquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa