Balears Vadevi
Un famós DJ se’n va a Eivissa a fer de pagès

L’escocès Calvin Harris, un dels DJs més ben pagats del món, ha canviat la seva enorme mansió de Los Angeles (Califòrnia) per una finca a Eivissa, on es dedica a fer de pagès. L’artista, que va vendre la seva casa de la costa oest dels Estats Units per més de 7 milions d’euros a principis de 2020, ara viu a Terra Masia, la granja orgànica més gran de l’illa, on es dedica a produir ous, vi i hortalisses envoltat de natura.

Calvin Harris a Eivissa | Calvin Harris / Instagram
Calvin Harris a Eivissa | Calvin Harris / Instagram

Ha estat el mateix Harris, de 38 anys, qui ha compartit al seu compte d’Instagram diverses fotografies de la seva nova vida: passejant pel camp, collint pastanagues, acompanyat d’ovelles… Tot un canvi radical pel multimilionari DJ, que sembla que ha abandonat l’estrès i el glamur per una manera molt més tranquil·la de passar els dies, encara que segurament hagin de treballar més. Les 56 hect“arees de Terra Masia, abans coneguda com Cas Mallorquí, a Santa Eulària des Riu, són una gran finca on també es duen a terme celebracions com ara casaments.

Acompanyat d’un equip d’experts on hi ha, per exemple, agricultors, xefs i enòlegs, Calvin Harris es dedica a treballar la terra com si fos un més. De fet, ja fa un temps que, en una entrevista, va declarar que volia dedicar més temps a la natura. Sembla que, si més no de moment, el lloc que ha triat per fer-ho és Eivissa.

Calvin Harris a Eivissa | Calvin Harris / Instagram
Calvin Harris a Eivissa | Calvin Harris / Instagram

Tota una revolució pel que, durant els darrers quinze anys, ha estat un dels DJs més cotitzats del món, ha encapçalat les llistes de vendes de mig planeta i fins i tot ha fet de model per algunes de les marques de roba més prestigioses. Tot plegat, però, sembla que ha quedat enrere, substituït per una vida amb molta feina però molt més relaxant, enmig del camp i produint aliments orgànics. Un “retir” daurat que molts voldrien però molt pocs poden aconseguir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa