Que a Eivissa l’oferta gastronòmica és molta i variada, i que compta amb professionals del sector que l’afermen molt més enllà de les platges i les discoteques, ho avalen l’elevat nombre d’establiments liderats per xefs els menús dels quals fan les delícies dels paladars més exigents.
En aquest sentit, el restaurant Edén, ubicat a Hacienda Na Xamena Ibiza, ha inaugurat els primers “nius” d’Espanya, una experiència sensorial i culinària 360 graus destinada als que busquen compartir els millors productes i plats d’autor en un espai únic, a vista d’ocell, íntim i amb vista al Mediterrani. Un entorn majestuós que permet gaudir d’un menú especial mentre el cel es va tenyint amb els colors de l’ocàs a mesura que el sol es pon a l’horitzó.
Les originals taules amb forma de niu instal·lades al terrat de Restaurant Edén donen la benvinguda als assistents per gaudir d’una vetllada plena de sabor al costat de les creacions del seu equip de cuina, en un entorn únic, a l’abric dels penya-segats que custodien el nord d’Eivissa.

Entre els plats que es poden degustar hi ha un parany d’ou elaborat amb caramel salat, escuma de foie i caviar com a entrant inaugural d’un menú degustació compost per un sofisticat cranc amb mantega clarificada de pi, un turbot amb encenalls de pernil ibèric i tocs cítrics d’Eivissa i un plat de carn Wayú amb puré de patates a la tòfona fumada.
Com a cirereta d’una vetllada inoblidable a vista d’ocell, el restaurant proposa cinc varietats de postres que comencen amb una explosió fresca d’espígol, a través d’un granissat aromatitzat amb una infusió d’aquesta flor; seguit d’un cruixent i espurnejant màgnum de pera, banyat en xocolata i amb cor de caramel de romaní; d’una intensa tòfona d’herbes eivissenques, recoberta d’una terra de pistatxo delicada; d’un núvol de flor de tarongina i fruits vermells i conclou amb una deliciosa pinya de xocolata que ret homenatge als boscos i a l’essència d’Eivissa.

Aromes de l’illa, art i música
Els còctels de benvinguda, que recreen les aromes de l’illa i estan inspirats en les diferents etapes del quadre El Jardí de les Delícies del Bosco, i un maridatge a base de xampany i vins d’autor, són també altres protagonistes d’una nit inoblidable amenitzada amb música d’un pianista en directe sota la llum de les estrelles.