Demostrant que a la tardor i l’hivern continua l’oferta gastronòmica, els dies 22 i 23 de setembre tindrà lloc la primera edició de la Fira Eivissa Gourmet al Recinte Firal d’Eivissa (FECOEV), juntament amb la 16a Fira de Cervesa d’Eivissa, organitzades per Eventos Musicales Ibiza, Digital Ground Ibiza i Imam Comunicación.
Tots dos esdeveniments, que s’ubicaran en zones separades, comptaran amb el mateix horari, de 19:00 a 2:00 hores, convertint-se així en el maridatge perfecte per gaudir d’un autèntic cap de setmana gastronòmic en què es retrà homenatge a la gastronomia de les Pitiüses. L’accés a les jornades tindrà un cost de cinc euros per persona que es bescanviaran per tres birris, la moneda oficial de la Fira de la Cervesa, amb els quals es podrà gaudir d’una consumició en aquest espai.

Restaurants com Can Alfredo, Trattoria del Mar, Can Mario o Ficus, han confirmat ja la seva participació en aquesta cita que comptarà, a més, amb la selecció de vins i xampanys de Pernot Ricard i amb els productes de Pernils els Andalussos, Frutos Secos Ibiza, Salifred o Sa Trulleta, entre d’altres. Aquest binomi gastronòmic comptarà a més amb sessions de música en viu i les actuacions dels millors DJ residents de l’illa com Javi Box i Jordi Cardona, que punxaran divendres, o de Toni Torres i Petit i Vázquez, membres de La Movida, que es encarregaran de posar ritme dissabte a la tarda.
Increment exponencial del turisme gastronòmic
Durant els darrers anys, el turisme gastronòmic ha augmentat exponencialment a Eivissa gràcies a una cuina tradicional amb sabor mediterrani que ha captivat els paladars dels visitants, però també a les propostes d’alguns dels millors xefs internacionals que conquisten comensals de tot el món . L’objectiu de la I Fira Eivissa Gourmet és generar un espai on donar visibilitat als impulsors d’aquest canvi de concepte i, especialment, els que mantenen la seva oferta durant tot l’any.