Aquestes patates vestides amb una casaca cruixent són una recepta eivissenca bastant antiga que poques persones coneixen avui dia. Són molt fàcils de preparar i agradaran als paladars tant de majors com dels més petits de la casa.

L’ideal és que aquesta guarnició es prepari i es degusti de seguida, però com això a vegades no és possible, sobretot si les fem per a un menjar amb molts comensals a la taula, és aconsellable tenir-les preparades i a punt per a fregir i posar-les en l’oli calent a més tardar possible. El contrast entre la cruixent capa exterior i el melós interior de la patata està deliciós.

Ingredients:
- Patata
- Ous
- Farina
- Pa ratllat
- Sal
- Oli per a fregir

Preparació:
Comencem rentant les patates i posant-les a bullir en aigua freda fins que punxant-les amb un escuradents comprovem que estan cuites. Les escorrem i les deixem refredar completament. Després les pelem i les tallem en rodanxes, no massa fines perquè no es trenquin.
Posem oli en una paella i ho escalfem. Batem els ous i passem les rodanxes primer per farina, després per l’ou i, finalment, pel pa ratllat. Fregim les patates. A mesura que estiguin daurades per les dues cares les anem escorrent sobre paper de cuina. Les salem i servim de seguida.
