Mallorca

L'obra de Maraver per a Can Fumat

Luis Maraver firma l’etiqueta de Can Fumat Negre 2021

Comparteix
El pintor arrelat a Binissalem s'inspira en el món del vi una vegada més per fer la seva obra
Els vins escumosos acostumen a ser a taula en dies de festa | Foto: Aleisha Kalina, Unsplash

Mallorca s’apunta als escumosos per a celebrar Cap d’Any

Comparteix
Una selecció firmada per Rafel Juan Orell
 La taxa de sacrifici és del 22,8% dels caps de bestiar boví, el 18,7% del porcí d’engreix, el 39,6% de les porcelles i el 47,9% de l’oví.​/CAIB

L’Escorxador nou de Manacor, més a prop

Comparteix
Consell de Mallorca, Conselleria d’Agricultura i Ajuntament de Manacor donen via lliure per a convertir l’escorxador de Manacor en el de referència insular
Oli d'oliva, un dels productes més recomanats de la dieta mediterrània | Foto: Hakan Eliacik/Getty Images

Olíric situa el seu varietal d’arbequina al ‘Top 10’ d’Evooleum

Comparteix
No és el primer premi que obtenen en certàmens internacionals, però veuen en aquest guardó un reconeixement a la feina ben fet per un petit productor ecològic d'oli de Mallorca
Joan Crespí és un bon coneixedor de la vinya i es mostra preocupat pels efectes del canvi climàtic | cedida

Joan Crespí: “Hem de fer un esforç per evitar l’efecte del canvi climàtic”

Comparteix
Propietari i viticultor de Bodega Vinya Taujana reflexiona sobre l'escalfament global i el seu efecte al vinyet
Torrons artesans, tortades i ensaïmades per les festes de Nadal/Cedida

Forners i pastissers promouen el consum dels dolços nadalencs tradicionals

Comparteix
Torrons artesans d'ametlla mallorquina, l'ensaïmada i la coca de patata en són els més populars
La sommelier Juliana González  serà l'ambaixadora dels vins de Mallorca a Madrid Fusión/Cedida

Juliana González, Vi de la Terra Mallorca i DO Binissalem, a Madrid Fusión

Comparteix
Incorporen la figura de la sommelier per promocionar-se a la cimera gastronòmica del mes de gener
Les taules, de gala i  preparades pels àpats d'aquestes festes de Nadal a concurs/Cedida

La DO Pla i Llevant convida a competir per la millor taula de Nadal

Comparteix
El vi és element protagonista dels àpats d'aquests dies
Els criadors demanen que es controli el frau amb la importació de porcelles que es venen com fetes a Mallorca/Cedida

Els criadors de porc negre, a Sineu: “Enguany, totes les porcelles venudes”

Comparteix
Després del tradicional mercat del dimecres abans de festes, es va fer el berenar i s'atorgà el premi anual al manescal Agustí Tomás Rosselló
Els camions d'ASAJA arribaren a Can Gazà des d'on es repartiren els milers de quilos d'aliments a distintes organitzacions/ASAJA

ASAJA dona deu mil quilos de queviures per als més vulnerables

Comparteix
Una tradició nadalenca que parla de la solidaritat de pagesos i pescadors de la patronal