Mallorca

Una representació dels 45 cellers incrits a l'Associació Petits Cellers de Mallorca ha fet públiques les dades de l'anyada d'enguany/CEDIDA

Petits Cellers celebren la recuperació de la producció prepandèmica

Comparteix
Les 45 bodegues adscrites han produït enguany 2,6 milions de litres de vi, 200.000 litres més que al 2020
Les vaqueries hauran de fer front a la reestructuració del negoci per mantenir l'activitat en el futur/Cedida

Quinze vaqueries constitueixen la Cooperativa de Vaca Frisona de Mallorca

Comparteix
El sector veu la llum al final del túnel fent pinya per sobreviure a la crisi provocada per l'encariment dels costos de producció
Els guardonats en l'edició d'enguany de Premis Pimem. Araceli Servera, tercera premiada per la dreta/Cedida

Can Ribas rep el premi ‘PIMEM Indústria’ 2022

Comparteix
La patronal de la petita i mitjana empresa de Mallorca reconeix la diversitat, tradició i avantguarda del teixit empresarial de Mallorca
Ahlam Bahri i Joan Crespí rebran una cistella amb productes cooperatius com premi/Cedida

Ahlam Bahri i Joan Crespí guanyen el concurs de Cooperatives

Comparteix
El jurat ha destacat l'alt nivell dels plats presentats al concurs
Els Sureda al complet, tres generacions presents en el moment de treure el vi/Cedida

La família Sureda de Son Vell desenterra el vi que fa criança sota terra

Comparteix
Les primeres botelles sortiren del clot en una jornada festiva que ja s'ha convertit en tradició
Gaspar Barceló, amb el Quartà de coure a la ma, amb les autoritats presents a l'acte/DO Oli de Mallorca

Gaspar Barceló, Tafoner Major 2022

Comparteix
Rebé el Quartà de coure en reconeixement de la seva tasca a la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller
El concurs persegueix fomentar el consum de producte local com el mè i l'ametlla/Cedida

Cooperatives Agroalimentàries promouen el consum de mè i ametlla per Nadal

Comparteix
Convoca el I Concurs de Productes Cooperatius de Mallorca per als millors plats elaborats amb aquests dos productes entre els alumnes de l'EHIB
Els membres de Taula Parada acompanyats dels alumnes del restaurant-escola/Cedida

Taula Parada al Bar Escola d’Amadip del Pont d’Inca

Comparteix
Dinar en aquests restaurants permet gaudir d’un bon menú i entrar en contacte amb els objectius que es proposa aconseguir aquesta associació
La bona entesa entre els set cellers de Santa Maria és l'element clau de la Festa del Vi Novell/Cedida

Santa Maria celebra la Festa del Vi Novell

Comparteix
S'ha lliurat un Brot de Pi a Antoni Bennàssar i a Àngel Contreras, a títol pòstum, en aquesta vintena edició
Els premiats han rebut lots de productes de la Serra de Tramuntana | cedida

‘Serrans a la campaneta’, millor recepta de cuina marinera

Comparteix
El concurs forma part de la Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana