Mallorca

Els alumnes de Formació Professional Olis i Vins fan pràctiques i les comparteixen a través de les xarxes socials/IES Binissalem

L’FP Olis i Vins de l’IES Binissalem s’estrena a les xarxes socials

Comparteix
Aprofita internet per difondre les diferents activitats que es fan al cicle
Pau Ixent Queralt, amb les abelles de Mel Vici/cedida

Mel Vici, a la recerca de l’abella autòctona

Comparteix
Dedicada a l'apicultura a Mallorca, s'ha implicat en el projecte liderat per la conselleria d'Agricultura per seleccionar les millors productores de mel
El Dijous Bo amb els carrers pels de gent , una imatge que esperaven els inquers des de feia dos anys/Cedida

‘Dijous Bo’, el millor aparador del sector agroalimentari de Mallorca

Comparteix
Inca se va omplir de gom a gom en la retrobada de la fira de les fires per donar suport al producte local

L’Emília conquesta Europa i guanya el premi a ‘millor embotit’

Comparteix
La sobrassada de porc negre del xarcuter Xesc Reina ha estat designada 'Migliore Insaccato d’Europa'
Antònia Cantallops recull el premi a tota una vida dedicada a la cuina mallorquina | Ajuntament d'Inca

Antònia Cantallops de Can Amer, premi ‘Dijous Bo’ 2022

Comparteix
La cuinera i matriarca del celler més popular d'Inca veu reconeguda la seva tasca per la recuperació de la cuina mallorquina
Organitzadors i col·laboradors durant la presentació de la nova edició /Tramuntana XXI

Nova edició de “La cuina de la Serra”, centrada en el peix i el marisc

Comparteix
Organitzada per Tramuntana XXI vol recuperar receptes de la tradició marinera
Óscar Pipkin ha recorregut la Serra de Tramuntana perseguint aquestes imatges evocadores/DO Oli de Mallorca

Les oliveres centenàries, protagonistes d’una exposició de fotografies

Comparteix
Óscar Pipkin proposa un joc de percepció sensorial en les formes de les capricioses soques d'aquests arbres
El padri Toni Cantallops originà la dinastia i ja hi ha tres generacions dedicades al vi/Dunord Vitícola

Dunord, un celler petit ple de grans projectes

Comparteix
Fa uns vins marcats per la singularitat del subsol i el territori
Darrere Tramuntana XXI hi ha distints col·lectius implicats en la reactivació de l'agroecologia de la Serra de Tramunana/Cedida

Tramuntana XXI impulsa l’agroecologia a través de l’Ecoregió de la Serra

Comparteix
Pretén recuperar l'equilibri entre l'activitat humana i el medi
Un moment del tast a Can Majoral | DO Pla i Llevant

La DO Pla i Llevant per Sant Martí ‘enceta el vi’

Comparteix
Una selecció de professionals de sommelieria tasten i qualifiquen els vins de l'any 2022 dels cellers adscrits