Mallorca

Una selecció de productes mallorquins, ambaixadors de la gastronomia de l'illa a Londres/Cedida

Tast de producte local a Londres per promocionar la gastronomia mallorquina

Comparteix
En el marc de la 'World Travel Market', el Consell de Mallorca fa promoció de turisme, esport i gastronomia
Organitzadors i patrocinadors a la presentació de la ruta/Cedida

Rosa Blanca vol ampliar la seva presència a Mallorca de la mà de Damm

Comparteix
Avui comença una ruta de tapes que mariden amb aquesta 'hoppy lager' mallorquina
El xef d'El Bandarra s'ha presentat amb un pinxo que es diu ‘Mari flor’/cedida

Igor Rodríguez presenta ‘Mari flor’ al concurs de Valladolid

Comparteix
El president del jurat de Tapalma i xef d'El Bandarra va competir en la primera jornada del concurs nacional que acaba avui
Els assistents al curs de tast conduit per Daniel Árias, que ajuden al projecte solidari a Kènia/Cedida

Els vins protagonitzen iniciatives solidàries

Comparteix
Així com s'acosta Nadal, es multipliquen les accions de promoció amb finalitat altruista
L'edició d'neguanu batrà el rècord de participació amb 46 restaurants/Cedida

Tapalma es presenta a Valladolid en el Concurs de Pinxos i Tapes

Comparteix
L'edició d'enguany tendrà lloc del 21 al 27 de novembre amb la participació de 46 restaurants
Mateu Morro, Esperança Nadal, Mireia Oliver i Macià Blázquez aportaren el seu punt de vista a la taula rodona/Isabel Cánovas

‘El món del vi a Mallorca, en l’actualitat’, reflexions entre llibres

Comparteix
Amb les aportacions de primera ma de professionals del sector, a una taula rodona a la Biblioteca de Cort
La delegació de Vi de la Terra Mallorca ha fet un balanç positiu del viatge/VTM

Vi de la Terra s’inspira en Montsant i Priorat per una futura DO Mallorca

Comparteix
"Hem pres bona nota i creiem que és factible poder aconseguir-la. Ara ens toca treballar molt perquè sigui viable", diu Magdalena Mesquida
Miquel Gelabert amb una de les seves creacions present al menú de maridatge amb els vins de Butxet/Cedida

Maridatge de tardor entre la cuina de Can March i el celler Butxet

Comparteix
Els vins del celler de Muro amb la cuina de Miquel Gelabert fan bona parella
El cicle és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament Manacor, la Confraria de Tastavins de Manacor, CU Manacor,  i la DO Pla i Llevant/Ajuntament de Manacor

Sus a una nova edició del ‘Novembre Enològic’ de Manacor

Comparteix
Quatre sessions de dos dies al llarg del mes, plenes de coneixements i experiències
L'equip balear ha estat felicitat pel jurat per la seva qualitat | Foto: José Cortés

‘Miniatura Cooking Championship’, quan participar ja és un premi

Comparteix
L'equip de xefs de Balears torna de Vitòria satisfet per haver estat prop del podi, ja que el seu pinxo ha estat molt ben valorat pel jurat