Mallorca

Paquita Tomàs es va fer molt popular gràcies al programa de la televisió autonòmica IB3, 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'/IB3

Mor Paquita Tomàs, referent en la divulgació de la cuina mallorquina

Comparteix
El seu estil planer la va fer molt popular sobretot a través del seu programa d'Ib3 Televisió, 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'
Una eina didàctica, molt visual, que facilitarà la identificació de cada una de les espècies a l'hora d'anar a comprar/CIM

Nova guia visual per ‘posar nom i cara’ als peixos i al marisc de ca nostra

Comparteix
El Consell de Mallorca impulsa la campanya «Peixos i marisc de la mar balear» per difondre el patrimoni marítim de l’illa
La parada de vins mallorquins no falta a la fira de Falset, gràcies a l'esforç de l'Associació Vi Primitiu/Cedida

5 cellers de Mallorca han dut els vins de l’anyada a la Fira de Falset

Comparteix
Preàmbul de la Fira del Vi de Pollença que tendrà lloc aquest cap de setmana amb 37 cellers de Mallorca, 23 de la DO Montsant i 250 referències per tastar
David Méndez obté per segona vegada el primer premi a l'Oleotapa de la DO Oli de Mallorca/L.L

El xef David Méndez s’enduu el premi gros al concurs Oleotapa 2025

Comparteix
El cuiner del Castillo Hotel Son Vida ha guanyat el premi per segona vegada amb una amanida de verat, tomàtiga semidolça i Oli de Mallorca
L'escorxador municipal d'Inca sacrificarà tots els dilluns fins d'aquí a un any /Cedida

Nova etapa de l’Escorxador d’Inca: objectiu, consumir pollastre de Mallorca

Comparteix
Recupera l'activitat els dilluns gràcies a l'acord signat entre la conselleria i l'Ajuntament d'Inca
Jaume Mir, amb son pare Francisco, orgullosos amb el guardó que acredita el seu vermut com el millor del món en la categoria semi-dolç/ ângel Catakà

‘Miss Vermut’, el millor vermut del món als World Awards 2025

Comparteix
El 2024 també fou guardonat com el millor vermut de les Balears als Premis Vinari
Fires com la de Düsseldorf són un bon aparador pelsproductes de Mallorca,  en aquest cas el vi i on els cellers tenen el suport del Consell de Mallorca/CIM

El ‘producte local’ aprofita sinergies entre Turisme i Promoció Econòmica

Comparteix
El Consell de Mallorca potenciarà la difusió del producte de proximitat en les principals fires turístiques nacionals i internacionals
Els concursos de tast a cegues per parelles s'han mostrat com una fórmula que funciona molt bé per atreure nous públics al món del vi/Vila Viniteca

La DO Pla i Llevant organitza el I Concurs de ‘tast de vi per parelles’

Comparteix
Pretén així fer una passa més en la promoció de la cultura del vi entre locals i visitants
La tomba del poeta sufí Hafez a Shyraz/Cedida

Els cellers de Santa Maria s’encomanen a Hafez de Xiraz, el ‘poeta del vi’

Comparteix
Deu rapsodes declamaran alguns poemes del místic sufí amb referències al vi al Claustre de Can Conrado
En el centre de la imatge, Antoni Bennàssar i el president de Petits Cellers, Guillem Vicens/PIMECO

Petits Cellers reconeix la tasca de Toni Bennàssar en La Nit del Vi

Comparteix
Una vetllada solidària dedicada als vins mallorquins que ha obsequiat l'expresident de la DO Pla i Llevant amb el premi "Petits Cellers, Grans Vins”